elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació

La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació
  • Aquesta edició és la primera que se celebra després de la seua declaració com a Festa d'Interès Turístic Autonòmic

La LXXIV Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules ha comptat amb una alta participació de visitants i de públic assistent als actes i a les activitats programats al llarg d’aquest cap de setmana.

De fet, la fira ha comptat amb les exhibicions d’oficis artesanals, de ferradors i de la mostra de gossos de rabera. També han estat presents entitats i associacions locals, i els més menuts han pogut gaudir d’una zona d’oci, entre altres activitats que s’han portat a terme com la tradicional exposició de productes del camp.

Però aquesta jornada de diumenge ha tingut, una vegada més, com a protagonista al llaurador amb les xerrades que han tingut lloc al Racó del Llaurador, de manera que s’ha parlat de “Tradició i avantguarda del meló de marjal”; de “Pensió + Agro”; o de les “Solucions per al Cotonet de Sud-àfrica”, ponències totes elles a càrrec de professionals del món agrari. Així mateix, l’Associació Local de Llauradors de Nules ha organitzat per a aquesta vesprada un “Bingo Hortícola”.  

A més, en aquesta jornada de cloenda, l’alcalde de Nules, David García i el regidor d’Agricultura, César Estañol, juntament amb altres membres de la Corporació Municipal, han visitat els expositors per a fer-los entrega d’un detall commemoratiu d’aquesta edició de la fira agrícola.

“Aquesta ha segut una edició diferent per les circumstàncies sanitàries actuals que ens han portat a suprimir alguns dels actes, no obstant això estem satisfets perquè el públic assistent i les persones visitants han complit en tot moment amb les mesures recomanades i ha estat, per tant, una fira segura. A més, hem pogut comprovar també com el Racó del Llaurador està consolidat dins la fira com un punt de referència per al sector, amb tot els expositors ens han traslladat que l’afluència de visitants ha estat semblant a la d’altres edicions”, explica el regidor d’Agricultura, César Estañol.

Cal recordar que aquesta edició ha sigut la primera que es desenvolupa després de la seua declaració enguany com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic. Des de la regidoria d’Agricultura es destaca l’importància de la pròxima edició, “donat que anem a celebrar el seu 75 aniversari, de fet la pròxima setmana es reunirà la comissió de la fira per a començar a treballar en la preparació d’aquesta efemèrides”, matisa Estañol.                                

MÉS FOTOS
La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació - (foto 2)
La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació - (foto 3)
La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació - (foto 4)
La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació - (foto 5)
La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació - (foto 6)
La LXXIV Fira Agrícola de Nules tanca amb gran èxit de participació - (foto 7)
Pujar