elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ix de l'UCI el jove corneado a Nules i passa a planta de l'hospital General de Castelló

Agafada d'un aficionat taurí a Nules
Agafada d'un aficionat taurí a Nules
  • L'aficionant taurí d'Onda va haver de ser intervingut pel servei de cirurgia maxil·lofacial després de rebre una banyada en la cara

L'aficionat taurí d'Onda que va ser corneado per asta de bou a Nules diumenge passat ja ha passat a planta. Segons ha informat l'hospital General de Castelló, l'home de 36 anys ha rebut hui mateix l'alta de la Unitat de Vigilància intensiva (UCI).

L'aficionant taurí d'Onda va haver de ser invertit pel servei de cirurgia maxil·lofacial després de rebre una banyada en la cara i després de passar unes primeres hores en l'UCI, el ferit ja ha passat a planta.

L'últim bou salvatge del diumenge 17 d'octubre exhibit en els bous al carrer de Nules va acabar amb un fort esglai després que un aficionat taurí fora corneado al carrer San Miguel mitja hora després d'haver soltat a l'animal. Pel que sembla el jove es va esvarar i en procedir a incorporar-se l'animal el corneó en la cara, arrossegant-lo fins a la barrera.

El metge del servei taurí, vista la gravetat de la situació, va acompanyar al ferit en l'ambulància de trasllat fins a l'hospital General de Castelló per la qual cosa va ser necessari suspendre els festejos taurins en quedar-se Nules sense metge en la plaça.

Pujar