elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzen al bussejador desaparegut a Nules

Localitzen al bussejador desaparegut a Nules
  • Ho cercaven cinc embarcacions i un helicòpter però havia eixit nadant

MÉS FOTOS
Localitzen al bussejador desaparegut a Nules - (foto 2)

Localitzen aquesta nit al bus desaparegut enfront de la costa de Nules. Pel que sembla, diversos companys havien donat la veu d'alarma quan havia passat un temps sense que el bussejador haguera eixit a la superfície, quan estaven per la zona de la piscifactoria.

Finalment, ha aparegut en bon estat a la platja de Nules. Pel que sembla hauria eixit nadant per si mateix, segons han informat els bombers, per la qual cosa s'ha desmobilitzat el dispositiu de cerca. La Policia Local i els serveis mèdics s'han fet càrrec de ell, encara que parex que no estava ferit.

Els Equips de Rescat Aquàtic van treballar durant la nit, revisant el perímetre de les piscines de la piscifactoria que es troba pròxima a la zona on havia desaparegut el bussejador. Un segon equip de busseig estava també en la zona com a equip SOS.

Els serveis d'emergència havien mobilitzat amplis recursos per a localitzar-ho. Han participat en la cerca dues embarcacions del Consorci Provincial de Bombers, un helicòpter Helimer i dues embarcacions més de Salvament Marítim i una altra embarcació de Creu Roja.

 

Pujar