elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Estany Fest torna a Nules amb Space Elephants i els DJs Dael Debón i Sergio Bulau

L'Estany Fest torna a Nules amb Space Elephants i els DJs Dael Debón i Sergio Bulau
  • Aquesta quarta edició se celebra aquest dissabte 23 de juliol a partir de les 23.00 hores

MÉS FOTOS
L'Estany Fest torna a Nules amb Space Elephants i els DJs Dael Debón i Sergio Bulau - (foto 2)
L'Estany Fest torna a Nules amb Space Elephants i els DJs Dael Debón i Sergio Bulau - (foto 3)

L’Estany Fest torna a les platges de Nules després de dos anys en els quals no es va poder celebrar per la conjuntura sanitària. Així doncs, en aquesta quarta edició l’Estany Fest es consolida com un festival referent a les platges de Nules per als joves de la comarca de la Plana Baixa i d’altres poblacions de la província de Castelló.

Precisament hui l’alcalde, David García, i el promotor d’esdeveniments, Antonio Tárrega, han donat a conèixer les actuacions que formaran part de la programació d’aquest festival que tindrà lloc el pròxim dissabte 23 de juliol i que comptarà amb la presència del grup Space Elephants, i dels discjòqueis Dael Debón i Sergio Bulau.

L’alcalde de Nules, David García, ha volgut assenyalar que “aquesta quarta edició és la consolidació d’aquest festival enfocat al públic més jove i que en les passades edicions ha tingut un gran èxit de participació. De fet, volem seguir apostant per aquest tipus d’esdeveniments musicals per a que els joves puguen gaudir de les nostres platges i que cada mes de juliol siguen un referent musical”.

Amb tot, des de l’organització Antonio Tárrega explica que després de dos anys sense festival s’ha volgut tornar als seus orígens, “tornem a confiar amb el grup Space Elephants que l’any 2017 va inaugurar aquest festival, un grup que actuarà a les platges de Nules i que també forma part del cartell de l’Arenal Sound. Així mateix, també ens acompanyarà Dael Debón de la mateixa manera que ho va fer a la primera edició, juntament amb un dels millors disjòqueis actuals de la província de Castelló, Sergio Bulau”.

El IV festival l’Estany Fest és gratuït i tindrà lloc a la Terrassa de l’Estany de les Platges de Nules a partir de les 23.00 hores.

Pujar