1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PP rep l'esborrany del pressupost "després de 2 mesos" i ofereix col·laborar

El PP rep l'esborrany del pressupost "després de 2 mesos" i ofereix col·laborar - (foto 1)

    El grup municipal del PP a Nules va rebre ahir del gabinet de l'alcaldia l'esborrany del pressupost. A les 23.30 hores, alcaldia va remetre via correu electrònic el dossier que conforma l'expedient de l'exercici econòmic per a 2017. No obstant açò, la documentació remesa "manca de tants informes que és inviable fer una anàlisi real i contrastat dels comptes que aquests quatre partits sembla que ja han definit per al pròxim any".
    Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, ha considerat una bona notícia que "després de prop de dos mesos sol·licitant l'expedient, per fi s'haja aportat alguna documentació, encara que siga incompleta"."Esperem que ens lliuren tot l'expedient abans del divendres, dia que ja han decidit que se celebre la comissió d'Hisenda per a abordar els comptes. No fer-ho, seria demostrar que ens han presentat una documentació inacabada i incompleta amb l'únic interès de fer callar les nostres demandes".

    Des del grup municipal del Partit Popular, "l'alcalde de Nules hauria de saber, després de 18 mesos ocupant la presidència, que no es pot treballar en un dia el que no es treballa en un any. I aportar informació incompleta, sense facilitar capítols tan rellevants com el de Personal, demostra que es treballa corrents, sense coordinació ni comunicació entre les quatre parts que formen aquest pacte de la despesa".

    Aquesta circumstància, "a qui més afecta, és als nostres veïns, i no estem disposats a ser còmplices de la seua incapacitat de gestió". Per aquest motiu, "els oferim col·laboració i experiència, la que durant aquests últims anys hem pogut adquirir per a atendre als nostres ciutadans". "Esperem que l'alcalde, més enllà de la comissió del divendres, òbriga una ronda de diàleg, com la qual el govern de Javier Moliner, al capdavant de la Diputació Provincial, va obrir a l'octubre amb els grups de l'oposició". Si en la institució provincial, on el PP governa amb majoria absoluta, va obrir a debat i anàlisi els comptes per a obtenir el major consens, "confiem que David García, que representa al partit menys votat de Nules, també l'òbriga en honor d'obtenir el suport del partit que va generar major confiança als nulenses, el PP".

    Pujar