elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ampliació de l'empresa Guzmán Minerales a Nules permetrà contractar més personal

L'ampliació de l'empresa Guzmán Minerales a Nules permetrà contractar més personal
  • L'alcalde s'ha reunit amb representants de la mercantil que ja ha adquirit els terrenys en el polígon La Mina

MÉS FOTOS
L'ampliació de l'empresa Guzmán Minerales a Nules permetrà contractar més personal - (foto 2)

L'empresa Guzman Minerales, que compta amb una planta industrial en el polígon La Mina de Nules, preveu ampliar aquestes instal·lacions i invertir 7 milions d'euros entre els anys 2022 i 2023, així ho ha comunicat el seu personal directiu a l'Alcalde de Nules, David García, i al Regidor d'Indústria, César Estañol, en una reunió celebrada recentment amb el Gerent de Guzman Minerales, Arturo Marín Calatayud; el futur gerent, Francisco Calomarde Molina; i amb el Cap d'Operacions de l'empresa, Santiago Domínguez Perelló.

En aquest sentit, cal assenyalar que l'empresa ja ha comprat els terrenys per a ampliar l'actual planta, amb la intenció de començar els treballs aquest mateix any.

Davant la qual cosa, l'alcalde comenta que “l'empresa ens ha traslladat a més que amb aquesta actuació preveu també incrementar la plantilla d'un 15 a un 20 per cent, de manera que li proposarem que aquesta contractació es duga a terme, si pot ser, amb veïns del municipi”.

Per part seua, l'Ajuntament de Nules s'ha compromés a agilitar els tràmits administratius de la seua competència, perquè els treballs comencen al més prompte possible.

El grup empresarial Guzman Global, al qual pertany Guzman Minerales, es dedica al subministrament de diverses matèries primeres industrials que reparteix entre 53 països.

Pujar