elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'AMPA del col·legi Cervantes de Nules denuncia el retard de les obres que podrien estar finalitzades a principis de 2021

CEIP Cervantes de Nules
CEIP Cervantes de Nules
  • Malgrat que en una primera reunió amb Educació, Ajuntament i empresa constructora van fixar el 15 de novembre com a data per al finalitzar l'obra, ara preveuen que estiga acabada per a principis de 2021

L'AMPA del CEIP Cervantes de Nules ha denunciat el retard de les obres del centre que haurien d'haver conclòs el 15 de novembre, segons van informar en una reunió mantinguda entre l'empresa constructora, l'Ajuntament de Nules i la conselleria d'Educació.

No obstant això, “ha passat el 15 de novembre i les obres no estan acabades”. És més, des de l'AMPA apunten que “ara ens diuen que possiblement acaben per a Reis”.

Per a les mares i pares del col·legi Cervantes, “això suposa que els xiquets no podran fer ús de l'edifique de primària fins a febrer, és a dir, es passaran més de mig curs en una situació que inicialment era d'unes setmanes”.

Cal recordar que l'obra va començar el mes de juliol passat i estava prevista que finalitzara per a la volta al col·le de 2020-2021 però per problemes estructurals, l'actuació s'ha allargat en el temps. Per a l'AMPA el que anava a ser una obra de 2 mesos s'allarga a més de mig any, per la qual cosa, “ens sentim enganyats”, apunten.

Per això, l'AMPA ha exigit a l'empresa i a les administracions “que facen tot el necessari perquè les obres acaben abans de finalitzar 2020 i així els xiquets puguen tornar al seu centre després de les vacances de Nadal”.

Pujar