elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que “es talen acàcies sense informe tècnic i s'executen obres sense llicència"

El PP lamenta que “es talen acàcies sense informe tècnic i s'executen obres sense llicència"
  MÉS FOTOS
  El PP lamenta que “es talen acàcies sense informe tècnic i s'executen obres sense llicència" - (foto 2)
  El PP lamenta que “es talen acàcies sense informe tècnic i s'executen obres sense llicència" - (foto 3)

  "La tala d'una vintena d'acàcies perpetrada pel PSPV de Nules el passat mes de març es va executar sense informe tècnic que avalara la mesura". "Van traure la motosierra i les conseqüències tots les coneixem. Sense un criteri tècnic, sense un informe que avalara la mesura, directament talades i destruïdes més d'una vintena d'acàcies que podrien lluir en aquests moments en parcs o jardins de la nostra localitat si en l'ajuntament hi haguera algun criteri".

  El PSPV reconeixia en l'últim ple de la corporació que no va existir informe que avalara la tala dels exemplars. "S'actua sense cap criteri, corrents i per impulsos. No hi ha projecte ni model de gestió. Cadascun campa a pler". I els resultats, tal com indiquen des del Grup Municipal del PP a Nules, "tots els patim".

  En el cas de les obres, "s'executen actuacions sense comptar amb els informes preceptius que a qualsevol ciutadà li exigiria l'administració. S'aplica la llei de l'embut, als veïns el compliment estricte de la normativa i a qui governa llibertat absoluta per a fer i desfer a plaure".

  "I aquesta desorganització es tradueix que passat més d'un mes des de les primeres apagades patides a Nules", "avui encara no s'ha resolt aquesta situació que afecta al municipi des de fa més de cinc setmanes". Pel dia els fanals s'encenen i a la nit hi ha sectors de la població que romanen a les fosques.

  En opinió del PP de Nules "és la imatge més clara del desgovern del nostre municipi. Els qui venien a rescatar a les persones i a donar ocupació als aturats, segueixen gastant a plaure sense generar oportunitats. Les oportunitats passen de llarg, els projectes s'escapoleixen i els serveis públics d'utilitat es tanquen".

  Pujar