2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP lamenta que Sorribes oblide l'angoixa de les famílies de la Marjaleria que invocava en 2015 i perda 19 mesos sense donar solucions

El PP lamenta que Sorribes oblide l'angoixa de les famílies de la Marjaleria que invocava en 2015 i perda 19 mesos sense donar solucions - (foto 1)
  • El socialista anunciava fa dos anys que 'ha aplegat el moment d'exigir solucions' perquè hi ha veïns 'que es van hipotecar' i 'poden perdre-ho tot'

'Ara ja ha arribat el moment d'exigir solucions '. Adrián Sorribes, actual soci socialista de el 'pacte de la despesa ' que governa Nules, feia aquestes declaracions fa ara prop de dos anys. A l'abril de 2015, el socialista, llavors en l'oposició, acusava al llavors equip de govern del PP de 'retardar la solució ' a un problema com el de la Marjaleria que 'manté en suspens a desenes de famílies ', segons declarava.

Dos anys després d'aquelles declaracions, en les quals Sorribes invocava la 'angoixa ' dels afectats, avui segueix sense donar les anunciades solucions malgrat que ocupa la primera tinença d'alcaldia de l'Ajuntament de Nules. 'Sorprèn que aqueixa immediatesa que va anunciar Sorribes, aqueixa angoixa i desesperació de les famílies, no haja motivat una acció més diligent per part del PSPV ', que a l'abril de 2015 assegurava que el Pla Especial havia de ser una realitat immediata per a donar respostes a els qui es van hipotecar 'i poden perdre-ho tot ', tal com declarava el socialista.

'Mai ocultem les dificultats per a tramitar aquest pla i treballem braç a braç amb els veïns. No obstant açò, els qui es postulaven com a salvadors de la pàtria han demostrat amb fets que en dos anys han sigut incapaços d'avançar un pas '. 'Podrien convocar el Consell de la Marjaleria i informar als veïns, perquè molts han començat a rebre denúncies i quan acudeixen al consistori a la recerca de solucions, per part del pacte de la despesa gens es fa '.

Les declaracions que a l'abril de 2015 realitzava Sorribes, les pronunciava al costat de la seua companya de files de Borriana, avui alcaldessa d'aqueixa ciutat, la socialista M.ª Josep Safont. 'En l'actualitat, d'allò queden únicament les paraules, ja que en la pràctica tots dos municipis, que garantien solucions immediates, han partit peres i s'han desvinculat a l'hora de cercar una solució definitiva i conjunta '. Borriana considera que els temps i els costos d'una acció conjunta amb Nules no els ha de finançar un municipi el procediment del qual està molt més avançat '. En la pràctica, 'aquesta pugna política entre els socialistes de tots dos municipis l'estan pagant els veïns, que segueixen sense veure avançar aquest marc urbanístic que ha de regular el desenvolupament d'aquest sector de la nostra localitat '.

Pujar