31 de maig de 2020 31/5/20

L'alumnat del Taller d'Ocupació de Nules III de Fructicultura condiciona parcel·les municipals

L'alumnat del Taller d'Ocupació de Nules III de Fructicultura condiciona parcel·les municipals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alumnat del Taller d'Ocupació de Nules III de Fructicultura condiciona parcel·les municipals - (foto 2)

  L'alumnat del Taller d'Ocupació de Nules III de l'especialitat de Fructicultura es troba condicionant una parcel·la municipal que s'ha habilitat perquè hi realitzen les pràctiques, les quals compaginen amb la formació teòrica.

  Així doncs, l'alcalde de Nules, David García, ha pogut veure les actuacions realitzades consistents en el reconeixement i condicionament del terreny, desbrossat, poda de tarongers i instal·lació i remodelació de la xarxa de reg per goteig. A més, també han replantat noves espècies de tarongers amb plançons de clementina.

  "Amb aquesta visita hem pogut conéixer in situ tot el treball que està fent l'alumnat d'aquest mòdul que per a nosaltres és molt important ja que aquests joves tindran la formació necessària per a conéixer els fonaments de la citricultura en totes les seues facetes", apunta l'alcalde de Nules, David García.

  Entre els diferents mòduls que es treballen en aquest taller d'ocupació es troba la preparació de terreny i plantació de tarongers; poda, empelt, reg, abonament, control fitosanitari, recol·lecció, transport, emmagatzematge, condicionament de la fruita i la seua comercialització.

  El Taller d'Ocupació de Nules III es troba en la segona fase en la qual l'alumnat compagina la formació teòrica amb la pràctica incloses en el Pla Formatiu corresponent a aquest projecte promogut per l'Ajuntament de Nules i subvencionat pel SERVEF, la duració d'aquest taller és d'un any i els seus participants obtindran un certificat de professionalitat en Fructicultura aplicat a la citricultura homologat per la Conselleria d'Agricultura.

  Pujar