elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Nules adverteix que la Generalitat pot tancar el municipi si no es redueixen els contactes socials

Preocupació a Nules per l'augment de contagis de covid
Preocupació a Nules per l'augment de contagis de covid
  • David García va sol·licitar de nou ahir a Salut Pública que endurisca les mesures per a frenar els contagis per covid

L'alcalde de Nules, David García, ha fet una nova crida a la població per a frenar els contagis de covid que s'han incrementat exponencialment en els últims dies. De fet, aquest municipi castellonenc ja supera la mitjana d'incidència de contagis d'Espanya. Nules té una incidència de 595,28 casos per cada 100.000 habitants i en el conjunt de l'estat aquesta dada se situa en 446.

Així doncs, per a García “l'única solució és evitar els contactes socials que no siguen imprescindibles”. Dies arrere el primer edil ja demanava a la població el “autoconfinament”.

Per això, si no es redueixen els contactes socials, “la Generalitat haurà de prendre altres mesures i entre elles podria estar el tancament perimetral de Nules”.

Des de l'Ajuntament de Nules han confirmat a elperiodic.com que l'alcalde va mantenir ahir converses amb Salut Pública per a exigir que endurisquen les mesures per a frenar els contagis per coronavirus.

Nules té 78 casos actius de covid, segons informa la Generalitat Valenciana.

Mesures adoptades per l'ajuntament

Davant l'increment de contagis, l'Ajuntament de Nules va adoptar, dies arrere, diverses mesures com el tancament dels parcs i jardins, el CEAM i la Unitat de Respir, s'han precintat les cabines telefòniques i els bancs públics, s'ha tallat el subministrament d'aigua de les fonts i han incrementat la presència policial per a garantir que la ciutadania compleix les normes de seguretat i higiene, entre altres mesures.

Pujar