4 de desembre de 2020 4/12/20

PP :"L'alcalde malgasta 6.000 euros en un arbre de Nadal amb control wifi mentre exigeix per carta als veïns que paguen el gual"

PP :"L'alcalde malgasta 6.000 euros en un arbre de Nadal amb control wifi mentre exigeix per carta als veïns que paguen el gual" - (foto 1)

   "No té cap lògica que el quatripartit que ens governa a Nules es dedique a aprovar una despesa propera als 6.000 euros per a instal·lar un arbre de Nadal amb wifi incorporat mentre per carta l'alcalde es dedica a reclamar l'aguinaldo als veïns exigint-los que paguen el gual".

  Mario García, regidor i portaveu del grup municipal del PP a Nules, ha sol·licitat a el "pacte de la despesa" que facilite el detall dels imports que Nules està pagant "per a finançar els capritxos d'aquests quatre partits". "No s'entén com David García, el regidor que exerceix d'alcalde, aprova un malgaste que supera els 5.500 euros per a oferir als veïns la possibilitat de decidir les llums que il·luminen l'arbre de Nadal i mentre, per carta, els exigeix que paguen el gual. És certament surrealista".

  Des del grup municipal de Nules "considerem que la nostra localitat ha de lluir engalanada i il·luminada amb l'arribada de les festes nadalenques". "Creiem que la nostra plaça ha de tenir un arbre de Nadal i els nostres carrers han de lluir il·luminades. És un evident reclam per als nostres comerços que no podem obviar". No obstant açò, "d'aplicar el sentit comú en la despesa a balafiar a mans plenes com té per hàbit aquesta coalició mitjana un tros".

  Per aquest motiu "no podem recolzar despeses innecessàries, capritxos d'els qui solament volen figurar, perquè les seues decisions ens costen a tots molts diners. Tant que ni tan sols l'alcalde que encapçala el pacte de la despesa té per a pagar-ho i cerca finançament entre els veïns. Ho ha fet imposant una pujada de taxes que patirem tots a partir de l'1 de gener de 2017. Però fins llavors, com seguien sense eixir-li els comptes, ha cercat recaptació porta a porta". De fet, "lamentablement, aquests dies l'alcalde s'ha dedicat a enviar cartes i no amb els seus desitjos per a aquest Nadal, sinó amb l'únic objectiu d'advertir als veïns al fet que paguen els guals encara que els seus baixos es troben en carrers per als vianants o vies on està prohibit l'estacionament. Més ens haguera valgut que es dedicara a redactar missives al Consell perquè invertira en el nostre municipi després de l'última garrotada que ha privat a Nules d'un Taller d'Ocupació malgrat tenir a 660 famílies en atur". No obstant açò, "lamentablement per a Nules, ens governen quatre partits que estan més lliurats a promocionar-se a si mateixos que a generar creixement i desenvolupament a la nostra població".

   1 comentari
  Gigahertz
  Gigahertz
  20/12/2016 07:12
  La locura wifi del árbol de navidad

  Hemos visto cosas pero la estupidez de poner un árbol de navidad con wifi, es patético, una plaza con el árbol hasta bien, pero utilizar el árbol de navidad como foco wifi, me parece fuera de lugar, el wifi es un tóxico ambiental, y las ciudades ya tienen sus wifis privados en cafeterías y bares, pero el llevar el wifi a zonas públicas esto ya no, esto recuerda al tabaco, los ciudadanos tienen derecho a pasear por su ciudad libres de radiaciones, y quién las quiera o crea que esto no es así, que entre a un lugar privado y ya esta. La locura tecnológica no tiene control, y lo que es más grave no se sopesan los efectos en la salud.

  Pujar