28 de setembre de 2020 28/9/20

L’Ajuntament de Nules ofereix el servei de finestra única

L’Ajuntament de Nules ofereix el servei de finestra única - (foto 1)
  • Nules és la tercera població de la província de més de 300 habitants amb Finestra Única

Els ciutadans de diferents municipis poden dirigir-se a l'ajuntament de Nules per a rebre i registrar escrits i comunicacions destinades tant a l'Administració General de l'Estat, de la Generalitat Valenciana, de Diputacions Provincials, inclòs d'algunes administracions locals, gràcies a l'adhesió del consistori a la xarxa d'oficines integrades d'atenció al ciutadà en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana aprovada per la Generalitat Valenciana.

Així doncs, amb els serveis que ofereix la Finestra Única els veïns i les veïnes, no sols de Nules si no també de poblacions properes de la comarca de la Plana Baixa o d'altres pobles, tenen al seua abast un lloc on realitzar diferents gestions sense tindre que desplaçar-se a les institucions a nivell estatal, provincial o local.

A la província de Castelló la població de Nules és la tercera, de més de 300 habitants, que compta amb Finestra Única darrere de localitats com Castelló de la Plana i Vila-real.

La resta de municipis castellonencs adherits a este conveni són Morella, La Pobla de Benifassà, Torre d'En Doménec i Xodos.

Pujar