elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mal inici de temporada d'estiu per a la passarel·la de l'Estany de Nules

Mal inici de temporada d'estiu per a la passarel·la de l'Estany de Nules
  • El PP demana al govern municipal que actue com més prompte millor

MÉS FOTOS
Mal inici de temporada d'estiu per a la passarel·la de l'Estany de Nules - (foto 2)

El Partit Popular de Nules ha lamentat que el govern municipal seguisca sense arreglar la passarel·la del Paratge Natural de l'Estany en l'inici de la temporada d'estiu. Vicente Bertomeu, regidor del PP en la localitat ha considerat que és “necessari i urgent” que es recomponga la passarel·la. “Han passat més de tres mesos des que la van desmuntar i, a dia de hui, encara no han sigut capaços d'arreglar-la”, ha expressat el regidor.

“El 8 de març, el govern municipal va reaccionar gràcies a la petició del Partit Popular d'arreglar la passarel·la per la seua mal estat, però una vegada més, han tornat a posar en evidència la seua falta de previsió i la poca preocupació per millorar el paratge natural”, ha ressaltat Bertomeu.

En este sentit, l'edil del PP ha denunciat “la falta de compromís i la incapacitat de l'equip de govern de Nules” per a arreglar la passarel·la i tindre-la operativa per al començament de la temporada estival, que és quan més visitants rep la localitat. Per al regidor, “resulta dramàtic” veure la poca implicació i el “desinterés” per part del govern local que es traduïx en “un abandó de l'Estany”.

Una situació que transmet “una mala imatge del municipi”. Vicente Bertomeu ha afirmat que “qualsevol que s'acoste al Paratge de l'Estany pot veure com esta joia natural està totalment abandonada, amb una passarel·la fora de servici des de fa mesos”.

Pel que, des del Partit Popular “demanem a qui governa la implicació que mereix la nostra localitat i que arregle, com més prompte millor, la passarel·la, perquè no podem traslladar esta mala imatge de deixadesa i abandó d'una de les zones turística per excel·lència no sols de Nules, sinó de la resta de la comarca”, ha indicat el regidor.

Pujar