elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira Medieval de Mascarell torna amb una nova edició el primer cap de setmana de novembre

La Fira Medieval de Mascarell torna amb una nova edició el primer cap de setmana de novembre
  • L'edició de 2021 buscarà espais més oberts i amb major extensió per a complir amb les normes sanitàries

Torna la Fira Medieval de Mascarell al cap d'un any sense poder gaudir d'ella, ja que l'edició del passat any no es va celebrar per motius sanitaris derivats de la COVID. De manera que, des de l'Ajuntament de Nules s'està ja treballant en l'organització de la present edició, de fet la setmana passada va tindre lloc una reunió per a tancar la programació de la fira que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de novembre. En la reunió van ser presents el Regidor Delegat de Mascarell, Guillermo Latorre, l'Alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, i els representants de l'empresa Culthisme.

Tal com avança el regidor, “la fira tindrà un format diferent al d'anys anteriors per a preservar la seguretat sanitària, buscant espais més oberts i amb major extensió per a poder complir un mínim de distància social”. No obstant això, l'edil de Mascarell recalca que la programació no defraudarà, que continuarà havent-hi comerços medievals, espectacles i “dues novetats amb rigor històric fins ara mai vistes”.

La Fira Medieval de Mascarell, que se celebra des de l'any 2007, buscarà l'any que ve aconseguir el reconeixement de Festa d'Interés Turístic Autonòmic, recentment aconseguida per a la Fira Agrícola de Nules gràcies al treball exercit des de la Regidoria de Patrimoni.

MÉS FOTOS
La Fira Medieval de Mascarell torna amb una nova edició el primer cap de setmana de novembre - (foto 2)
La Fira Medieval de Mascarell torna amb una nova edició el primer cap de setmana de novembre - (foto 3)
La Fira Medieval de Mascarell torna amb una nova edició el primer cap de setmana de novembre - (foto 4)
Pujar