elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I a Nules

Finalitzen les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I a Nules
  • Se signa l’acta de recepció de les actuacions realitzades a aquest centre educatiu

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I a Nules - (foto 2)
Finalitzen les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I a Nules - (foto 3)
Finalitzen les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I a Nules - (foto 4)
Finalitzen les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I a Nules - (foto 5)
Finalitzen les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I a Nules - (foto 6)

Dimarts ha tingut lloc la signatura de l’acta de recepció de les obres realitzades al CEIP Jaume I, de manera que aquest centre educatiu de Nules ja disposa d’un nou  gimnàs i d’una escala  i eixida accessible d’emergència, a més també s’ha adequat un magatzem per a la cuina, una sala per a les calderes, s’ha habilitat un aula per a despatx, i s’han renovat totes les finestres i les persianes de l’escola, entre altres.

En definitiva, es tracta d’unes actuacions de millora emmarcades en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació que han comptat amb un pressupost de 884.576,93 euros i que hui han finalitzat oficialment amb la visita i signatura per part dels representants de l’Ajuntament de Nules, de la direcció de l’obra, i de l’empresa constructora.

Davant açò, l’alcalde David García, assenyala que “amb la finalització de les obres al CEIP Jaume I són quatre les escoles del municipi que han completat les reformes amb el Pla Edificant. I en breu finalitzaran també les obres a l’escola infantil de primer cicle Los Gorriones on s’està realitzant una reforma integral de les seues instal·lacions”.

Amb tot, la Conselleria d’Educació invertirà en aquesta primera fase del Pla Edificant  més de tres milions d’euros en els centres educatius de Nules. Cal recordar, per tant, que les obres realitzades al CEIP Lope de Vega han comptat amb un pressupost de 315.873,05 euros; al CEIP Cervantes la quantia ha sigut de 563.908,18 euros; al CEIP Pío XII la inversió ha estat d’un import de 982.316,32 euros; al CEIP Jaume I s’ha destinat un total de 884.576,93 euros; i el pressupost per a l’escola infantil Los Gorriones és de 470.755,67 euros.

No obstant això, des de l’ajuntament es vol seguir millorant les instal·lacions escolars del municipi, de fet la idea és que una vegada finalitzades totes les obres concretar nous projectes per portar a terme en la segona fase del Pla Edificant.                             

Pujar