elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit del 70% en els projectes que es desenvolupen en el Focus d'Empreses de Nules

Focus d'Empreses de Nules
Focus d'Empreses de Nules
  • L'Ajuntament de Nules ha convocat la IV edició del Focus d'Empreses

  • Quatre signatures locals tutelen els deu projectes de negoci

Amb l'aprovació de les bases de la IV edició del Focus d'Empreses de Nules, el consistori obri el període perquè les persones interessades puguen presentar-se a aquest servei pioner que presta el consistori perquè aquelles persones que tenen una idea de negoci puguen desenvolupar-ho en condicions d'èxit.

L'alcalde de Nules, David García, ha assegurat que l'èxit dels projectes de negoci que es desenvolupen en el Focus d'Empreses és del 70%. “Hi ha projectes que s'han avançat i que donen treball”, apunta el primer edil.

Aquest cap de setmana, el Butlletí Oficial de la Província ha publicat les bases per a la quarta edició a la qual poden presentar-se deu projectes i durant el període d'un any tindran un espai físic en l'edifici Natiu per a desenvolupar el negoci; un tutor per a la realització del pla d'empresa; i formació específica impartida per personal especialitzat; a més de classes d'entrenament i finançament inicial per a posar en marxa l'empresa.

El Focus d'Empreses està pensat per a persones del municipi de Nules encara que poden presentar-se d'altres poblacions que en el cas de ser seleccionats, tant la societat com l'activitat, hauran de ser domiciliades a Nules.

Així mateix, l'Ajuntament de Nules inverteix aproximadament 21.000 euros a ajudar a les idees de negoci que se seleccionen a través del Focus d'Empreses i els projectes estan tutelar-vos per Caixa Rural de Nules, Utamaki, Keraben i Grepania, quatre signatures locals.

En la selecció participen la Universitat Jaume I, la Cambra de Comerç de Castelló, i el projecte Llançadora de Fernando Roig.

Pujar