26 de febrer de 2020 26/2/20

El PP exigeix a l'alcalde de Nules que “pague el deute als proveïdors que oculta a l'oposició”

El PP exigeix a l'alcalde de Nules que “pague el deute als proveïdors que oculta a l'oposició” - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP considera “fonamental” que David García salde els seus deutes amb els qui “soporten impagaments causats per la seua irresponsabilitat”

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha fet una crida a l'alcalde del municipi, David García, perquè salde els seus deutes amb els proveïdors als quals castiga amb impagaments provocats “per la seua irresponsabilitat”. Tal com ha assenyalat la portaveu del Grup Municipal del PP, Mª Victoria Marzal, “és inconcebible que l'alcalde plantege un pressupost per a aquest exercici 2020 sense que prèviament haja saldat tots els seus deutes amb els qui estan patint els seus impagaments”.

El PP considera una “prioritat” el pagament de factures “que des de setembre ens oculten”. Marzal ha reconegut que “hem reclamat de manera reiterada que se'ns informe de l'import de factures que estan pendents d'abonar”. No obstant això, l'alcalde “que presumeix de transparència és en la pràctica opac i bloqueja aquesta informació”.

Des del Partit Popular de Nules “continuarem defensant als veïns de Nules, especialment aquells que tenen un negoci i que van ser contractats per l'alcalde per a realitzar serveis que passat un any segueixen sense cobrar”. Els xicotets comerços, els autònoms, les empreses a les quals David García va decidir contractar prestacions “no han de suportar la irresponsabilitat d'un alcalde que el seu malgaste va frenar el Consell”.

En aquest sentit, “qualsevol proposta de pressupost, qualsevol iniciativa o projecte que l'alcalde ens plantege, haurà de promoure's sempre després de pagar els deutes als qui estan esperant cobrar des de 2019”. “Un ajuntament no és un mas, encara que David García l'haja confós durant massa temps amb el suport d'un PSPV que hui ha deixat de riure-li les gràcies”.

Finalment, Marzal ha fet una crida “a la responsabilitat, al rigor i al treball, amb convicció i obstinació”. “Des del PP ens deixarem la pell perquè Nules prospere i cresca. Qui vulga sumar-se a aquest projecte, serà benvingut”.

Pujar