30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP dissenyarà un multifuncional per a potenciar l’activitat social de Nules

El PP dissenyarà un multifuncional per a potenciar l’activitat social de Nules - (foto 1)

  El Partit Popular de Nules ha anunciat que dissenyarà un multifuncional per a potenciar l'activitat social del municipi. “Tenim una població cent per cent activa, que mereix que posem en valor el seu treball, la seua il·lusió i el seu entusiasme”. I amb aqueix objectiu, tal com ha declarat la número 7 de la candidatura del PP per Nules, Isabel Miró, “volem construir un edifici que done cobertura a la diversitat i la riquesa cultural del nostre municipi”.

  Miró, que s'ha reunit aquesta setmana amb veïnes de l'Associació de Mestresses de casa de la localitat, ha reivindicat “l'obstinació que els nostres veïns posen a millorar, a estar actius i a desenvolupar accions que beneficien al conjunt de la població”.

  Aqueix és precisament l'objectiu “d'aquest projecte de veïns amb el qual desitgem que guanye Nules. Tot el nostre suport i la garantia d'ajudes i subvencions municipals a totes les associacions que presenten projectes que facen que Nules cresca, que es potencie la participació ciutadana”.

  Per açò, tal com ha detallat Isabel Miró, “volem fer-li la vida més fàcil als nostres ciutadans. Amb prestacions i serveis que els garantisquen la qualitat de vida i el benestar”. En aquest sentit, Miró ha apostat també per la reorganització del portal web municipal per a “fer més fàcil i accessible l'ús de les noves tecnologies”.

  “Volem guanyar en transparència, en participació i donar eines útils i còmodes als nostres veïns perquè l'administració digital siga una oportunitat més de millorar”. En aquest sentit, “el nostre compromís amb els veïns de Nules, perquè en la mesura en què som capaces de facilitar serveis garantirem la felicitat dels nostres ciutadans”, ha assenyalat Miró.

  Pujar