27 de setembre de 2020 27/9/20

El PP demana al 'pacte de la despesa' suspendre els serveis lligats al mercat de Mascarell

El PP demana al 'pacte de la despesa' suspendre els serveis lligats al mercat de Mascarell - (foto 1)

  Els quatre partits que es van unir el 13 de juny de 2015 per a governar Nules “han demostrat en poc més de dos anys que els seus projectes fracassen i la seua ruptura interna es tradueix en despeses que paguen els veïns de Nules”.

  El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha desgranat les despeses que ha generat a la localitat l'engegada d'un mercat que era “un projecte estrella d'aquestes quatre formacions polítiques i que ha resultat ser un fracàs”. “No volem que els veïns de Nules seguisquen pagant la ineficàcia d'aquesta suma d'interessos polítics que ens ha costat més de 100.000 euros. Els qui van decidir que la població pagara de les seues butxaques la instal·lació d'aquest mercat ambulant no tenen dret a seguir carregant a la ciutadania despeses que, vista la renúncia de l'empresa adjudicatària, s'han d'estalviar a les arques municipals”.

  El servei de mercat ambulant de Mascarell, l'empresa del qual ha decidit renunciar a la instal·lació, ha generat “despeses a la nostra localitat no solament per lloguer de terrenys, pel qual hem pagat més de 25.000 euros, sinó també el pagament de l'IBI, l'adeqüació de la parcel·la a més de que ha provocat que el consistori haja d'assumir una despesa de neteja que va eixir a licitació al març per un import de 18.700 euros i en el plec dels quals s'establia un període de prestació de quatre anys”.

  Tal com han explicat fonts del Partit Popular de Nules, “la decisió de l'empresa de renunciar al servei i el desig de l'alcaldia de mantenir punts de venda en la zona amb un informe en contra de la Intervenció municipal, ens obliguen a exigir d'els qui administren els estalvis de Nules sentit comú i rigor”. “No poden jugar amb els estalvis de tots els veïns d'una forma tan alegre”.

  Des del PP exigeixen transparència. “És un despropòsit que com a partit en l'oposició no ens informen d'una situació com aquesta i es neguen a donar més explicacions en el ple. Volem saber el grau de compliment del contracte, on està la vegetació que s'havia de plantar en el perímetre del recinte del mercat i quines despeses extraordinàries s'han generat de l'engegada d'un servei que no solament ha provocat tancament de negocis locals, sinó que els qui van anar els seus creatius no han aconseguit mantenir-ho ni un any”.

  Pujar