elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana a l'alcalde de Nules frenar l'increment d'un 25% en les taxes dels cursets de la piscina

El PP demana a l'alcalde de Nules frenar l'increment d'un 25% en les taxes dels cursets de la piscina
  • El PP considera un “contrasentit” incrementar les taxes sense corregir les deficiències de la infraestructura. “Es llança un missatge perillós. Et cobre més però no invertisc en millores”, afirma el regidor del PP a Nules, Miguel Ángel Martínez Montés

El Partit Popular de Nules ha presentat al·legacions a l'increment d'un 25% de la taxa per la prestació del servici d'activitats esportives i ús de les instal·lacions que el govern d'esquerres ha imposat als veïns. Així ho ha manifestat el regidor del PP a Nules, Miguel Ángel Martínez Montés, en relació a l'ordenança que l'alcalde i els seus socis de PSOE, Compromís i Esquerra Unida han decidit incrementar per a “poder pagar-se les nòmines”.

És la conclusió a la qual arriba el regidor del Partit Popular de Nules, ja que “es dediquen a incrementar les taxes però sense cap contraprestació als usuaris”. “I en la piscina, igual que en altres infraestructures esportives, hi ha problemes que l'abandó aguditza sense solució a la vista”.

En este sentit, considera Martínez Montés, “entendríem que s'incrementaren les taxes als usuaris si es comprometeren inversions. Però no hi ha cap. L'argument que s'utilitza és que puja el cost de la vida i en lloc de promoure l'ús d'instal·lacions mantenint tarifes, s'incrementen a costa dels veïns”.

Des del PP consideren “injustificat” l'increment a més de reclamar “un pla de reforma i ampliació de les instal·lacions a fi de garantir unes condicions òptimes als usuaris”. “No se sosté un ‘tasazo’ perquè sí. Perquè el que evidència és que a l'alcalde i els seus socis d'esquerra no els ixen els comptes per a cobrar a fi de mes”.

Pujar