27 de novembre de 2020 27/11/20

El PP defensa a Nules la inversió i el futur que Sánchez nega a Espanya

El PP defensa a Nules la inversió i el futur que Sánchez nega a Espanya - (foto 1)
  • El diputat nacional Óscar Clavell, la secretària general del PPCS Elena Vicente-Ruiz i la portaveu municipal Mª Victoria Marzal demanen defensar una costa abandonada pel PSOE

MÉS FOTOS
El PP defensa a Nules la inversió i el futur que Sánchez nega a Espanya - (foto 2)
El PP defensa a Nules la inversió i el futur que Sánchez nega a Espanya - (foto 3)
El PP defensa a Nules la inversió i el futur que Sánchez nega a Espanya - (foto 4)
El PP defensa a Nules la inversió i el futur que Sánchez nega a Espanya - (foto 5)

El Partit Popular ha defensat avui a Nules la protecció i defensa d'una costa que “com Espanya, està bloquejada en mans de Pedro Sánchez”. El diputat en el Congrés pel PP de Castelló, Óscar Clavell, ha fet aquestes declaracions en una concentració que ha mobilitzat al PPCS “perquè avui ací defensem inversió i prosperitat per a Nules però també per al conjunt del nostre país”.

La situació d'abandó i bloqueig al que el PSOE sotmet a unes platges que han patit una regressió dramàtica en els últims anys havia de veure's pal·liada per un projecte de regeneració que el PP va llançar i el PSOE va decidir paralitzar. “En aquests moments, la platja de Nules clama per uns espigons que posen fre a la regressió que hauria d'haver apletgat a la fi si no fora per un PSOE que castiga el patrimoni de Nules com bloqueja al nostre país”, ha considerat Clavell.

Clavell, que ha assistit a una convocatòria organitzada per l'Associació de Veïns de la Platja de Nules Verge del Carmen al costat de la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, així com als regidors del PP en la localitat, amb la portaveu Mª Victoria Marzal, ha posat en valor la demanda dels ciutadans “perquè la seua demanda és de justícia”.

El projecte de regeneració del tram sud de la costa de Castelló segueix pendent d'un PSOE “que es nega a invertir per a garantir la protecció de la costa”. És el mateix PSOE, ha assenyalat Elena Vicente-Ruiz, que “ha paralitzat a Espanya perquè anteposa els seus interessos partidistes a les necessitats reals dels espanyols”. “Estem ací per a defensar a Nules, per a exigir la inversió que pose fre a la regressió d'aquest patrimoni i que garantisca la continuïtat de les casetes”.

Perquè, tal com ha assenyalat la portaveu del PP a Nules, Mª Victoria Marzal, “construir espigons i protegir les propietats no és una opció, és una obligació per a els qui defensem a Nules per sobre de sigles i colors polítics”, ha considerat Marzal.

Pujar