5 de desembre de 2019 5/12/19

Nit d'Albades en les festes patronals de la Soledat

Nit d'Albades en les festes patronals de la Soledat - (foto 1)
  • Correfoc amb el grup local Dimonis de Poll i actuació de la Muixaranga d’Algemesí per a dimarts

MÉS FOTOS
Nit d'Albades en les festes patronals de la Soledat - (foto 2)
Nit d'Albades en les festes patronals de la Soledat - (foto 3)

La música ha omplit els carrers de la vila de Nules amb la tradicional Nit d'Albades en la qual Josep Aparici "APA" ha delectat els assistents amb les seues cançons dedicades a la patrona, la Mare de Déu de la Soledat, a la Regina de la Vila, dames de la cort d'honor i al poble de Nules.

Nules celebra en aquests dies les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat amb una programació en la qual els actes culturals tenen molt de protagonisme, de fet també en la jornada de dilluns ha tingut lloc al Teatre Alcàzar l'espectacle Viva la Zarzuela interpretat pel grup Música Viva a benefici de l'Associació de Sindrome de Down.

Els aficionats dels actes taurins han pogut gaudir també de l'exhibició de vaques de la ramaderia de Germán Vidal.

Per a dimarts està previst, entre altres actes, un correfoc a càrrec del grup local Dimonis del Poll que estarà acompanyat pels dolçainers i tabaleters de Nules; i l'actuació a la plaça Major de la Muixeranga d'Algemesí. A més, la Regina de la Vila, Eva Grande, dames de la cort d'honor i autoritats locals assistiran a la Missa que es celebrarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat i als actes commemoratius de la festivitat del 9 d'octubre. També tindrà lloc a la capella de la Mare de Déu de la Soledat la tradicional serenata a càrrec de la Coral Sant Bartomeu.

ocultar
Nit d'Albades en les festes patronals de la Soledat
Pujar