elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continuen creixent els contagis per covid a Nules i l'ajuntament intensifica les mesures per a frenar el virus

Nules intensifica les mesures anticovid per l'increment de contagis
Nules intensifica les mesures anticovid per l'increment de contagis
  • Les mesures, acordades amb la resta de portaveus, estaran en vigor des d'avui fins al 15 de novembre

Davant l'increment de casos positius per covid a Nules, l'Ajuntament de la localitat ha intensificat les mesures per a tractar de frenar els contagis. En tan sols 48 hores, Sanitat ha comunicat 9 positius més, fins a aconseguir els 36 persones contagiades per coronavirus.

Aquests contagis suposa que Nules té 274,75 casos per cada 100.000 habitants, una xifra que en les últimes hores ha anat en augment, la qual cosa preocupa el consistori.

Per això, l'equip de govern primer i, després, els portaveus de tots els grups polítics, van mantenir anit una reunió per a adoptar noves mesures que es posen en marxa avui fins al 15 de novembre, que són prorrogables en funció de l'evolució de la pandèmia en el municipi.

Així, romandrà tancat el poliesportiu municipal, el camp de futbol, les pistes esportives i la pista d'hoquei. Així mateix, s'han suspès els entrenaments dels Jocs Esportius en els centres educatius.

El consistori ha precintat els parcs infantils i les zones públiques d'oci com el Jardí Botànic, el Paratge de l’Estay, la zona Quatre Camins i el recinte de festes-pista de patinatge.

A més, s'han precintat les cabines telefòniques, les fonts, bancs i la resta del mobiliari urbà, inclòs el de l'interior dels parcs per a gossos. I s'ha tallat el subministrament d'aigua de les fonts.

Dede el consistori de Nules assenyalen que “si acompanyem aquestes mesures amb l'augment de precaucions en els nostres entorns particulars i ajornem aquelles reunions o interaccions socials no urgents, aconseguirem una més eficaç protecció de la salut del veïnat”.

L'alcalde va llançar les primeres mesures fa dos dies

Dilluns passat, l'alcalde David García compareixia davant els mitjans per a anunciar les primeres mesures anticovid. Entre elles, figura la suspensió dels actes públics a l'aire lliure fins al 15 de novembre, duplicar els efectius de Policia Local per a garantir que es complisquen les mesures de seguretat i higiene, especialment en les zones més sensibles i on es poden donar majors incompliments; i reforçar els missatges en els bàndols per a traslladar als veïns de Nules la necessitat de no baixar la guàrdia.

Des del passat cap de setmana es van tancar els vestuaris del camp de futbol i el poliesportiu tant durant les competicions com en els entrenos; i s'han suspès les activitats en el CEAM fins al 16 de novembre; i la Unitat de Respir que anava a reprendre aquesta setmana la seua activitat, estarà tancada fins a l'1 de desembre.

Pujar