28 de novembre de 2020 28/11/20

Comencen les obres del Pla Edificant del CEIP Lope de Vega

Comencen les obres del Pla Edificant del CEIP Lope de Vega - (foto 1)
  • Es construirà un gimnàs i es reformarà l’habitatge del conserge amb un import de més de 300.000 euros

MÉS FOTOS
Comencen les obres del Pla Edificant del CEIP Lope de Vega - (foto 2)
Comencen les obres del Pla Edificant del CEIP Lope de Vega - (foto 3)

Ja està en marxa la primera de les actuacions emmarcada en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació amb el que es pretén millorar les infraestructures educatives de la localitat, en concret han començat les obres del CEIP Lope de Vega on es construirà un gimnàs i es reformarà l’antic habitatge del conserge per a habilitar-lo com a aula polifuncional amb un import de 315.873,05 euros.

Davant açò, l’alcalde de Nules i regidor d’obres, David García, assenyala que “davant les necessitats existents en els centres educatius de la nostra localitat ens vàrem adherir al Pla Edificant que la Conselleria d’Educació ha ficat en marxa per a la reforma i millora dels col·legis públics de la Comunitat Valenciana. Així, totes les actuacions aprovades estaran subvencionades al cent per cent per la conselleria i està previst que s’executen al llarg dels anys 2019 i 2010, per tant gràcies a aquesta iniciativa es podran millorar les instal·lacions educatives de Nules”.

L’Ajuntament de Nules compta amb la delegació de competències per part de la Conselleria d’Educació per a dur a terme obres en altres tres centres educatius, “també es beneficiaran del Pla Edificant el CEIP Pío XII amb la construcció d’un gimnàs per un import de 982.316,32 euros, l’Escola Infantil de primer cicle Los Gorriones on està previst realitzar una reforma integral amb una quantitat de 470.755,67 euros, i el CEIP Jaume I on també es construirà un gimnàs i una escala d’emergència amb un import de 884.576,93 euros. I està pendent la resolució per a les actuacions sol·licitades per al CEIP Cervantes. En total mitjançant el Pla Edificant la Conselleria d’Educació ja ha adjudicat a l’Ajuntament de Nules 2,6 milions d’euros”, explica la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Pujar