8 de desembre de 2019 8/12/19

Comença a Nules la VII Ruta de portada a Tapa

Comença a Nules la VII Ruta de portada a Tapa - (foto 1)
  • Del 4 al 27 de maig es podran degustar 23 tapes diferents en els locals participants

MÉS FOTOS
Comença a Nules la VII Ruta de portada a Tapa - (foto 2)

Comença a Nules la VII Ruta de Tapa en Tapa que tindrà lloc tots els caps de setmana del mes de maig, en concret els dies del 4 al 27 de maig. En aquesta edició es podran degustar 23 tapes diferents que prepararan cadascú dels locals participants, "aquest any es presenten tapes amb més qualitat i també hi ha més premis, per aquest motiu els propis hostalers que hi participen han decidit incrementar la tapa en 50 cèntims, de manera que el preu de la tapa més una beguda serà de 3 euros", comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

Per a poder aspirar als premis hi ha que aconseguir 10 segells diferents en el passaport que es pot adquirir en els establiments participants i en la Tourist Info Nules. Entre els premis hi ha una estada de cap de setmana per a dos persones amb accés al Balneari de Montanejos; dos circuits amb parella en el Balneari de Montanejos; 20 entrades per a dos persones per al Paintball de Castelló; 5 visites guiades més degustació de vins per a dos persones en la Bodega Les Useres; una invitació per a dos persones a l'activitat de kayak de Sargantana Aventura; i 23 vals descompte de 25 euros per a consumir en els establiments participants.

A més, l'Ajuntament de Nules premiarà les tres tapes més votades pels consumidors, "a diferència del passat any enguany no serà un jurat qui valore les millors tapes", matisa Gabaldón.

Des de la regidoria de Turisme s'espera superar les 35.000 tapes registrades en l'edició anterior, i per a potenciar el turisme de la població en aquestes dates s'ha signat per segon any consecutiu un conveni amb Renfe per a promocionar aquest esdeveniment en totes les estacions i trens de cercanies amb connexió amb Nules.

ocultar
Comença a Nules la VII Ruta de portada a Tapa
Pujar