17 de novembre de 2019 17/11/19

Clavell (PP): “El PSOE és el pitjor diagnòstic per a la sanitat de Castelló”

Clavell (PP): “El PSOE és el pitjor diagnòstic per a la sanitat de Castelló” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Clavell (PP): “El PSOE és el pitjor diagnòstic per a la sanitat de Castelló” - (foto 2)

  El Partit Popular ha reivindicat hui a Nules polítiques d'inversió i excel·lència en matèria sanitària enfront de les retallades amb els quals el PSOE ataca als centres hospitalaris de Castelló. “El PSOE és el pitjor diagnòstic per a la nostra sanitat. I les conseqüències les pateixen els nostres veïns en forma de llistes d'espera quirúrgiques que creixen al mateix ritme que Ximo Puig paga nòmines a alts càrrecs i assessors”.

  Óscar Clavell, que encapçala la candidatura del PPCS al Congrés, ha denunciat la política de retallades que està patint la sanitat a Castelló en el transcurs de la Marxa contra el Càncer que ha tingut lloc aquest matí a Nules i a la qual també ha assistit Inmaculada Yáñez, número tres del PP al Senat. “A Castelló, l'Hospital Provincial era un emblema en investigació i lluita contra aquesta malaltia que ens ha tocat a tots de prop”. “El PSOE, lamentablement, va iniciar una croada per a desmantellar un centre hospitalari que hui és líder en llistes d'espera”.

  Per a Clavell, “la nostra província mereix la inversió que garantisca serveis vitals, que done suport a la investigació i defense als professionals mèdics que asseguren el millor tractament”. Però per a aconseguir-ho, “és necessari creure en la sanitat com un dels pilars de la nostra societat del benestar, apostar per la major inversió que garantisca salut i qualitat de vida”. I fer-ho, ha considerat el candidat al Congrés, “de nord a sud, perquè lamentablement, tant La Plana, com l'Hospital Provincial i l'Hospital General, com el de Vinaròs són líders en llistes d'espera *quirúgica”.

  Per part seua, Yáñez ha garantit la “ferma defensa de la província enfront dels qui van iniciar fa més de quatre anys una carrera pel seu desmantellament”. “Només el PP és capaç de recuperar l'excel·lència i el prestigi de la nostra sanitat enfront del càstig d'un PSPV que prefereix pagar les nòmines d'À Punt abans que garantir especialistes mèdics i llits als hospitals”.

  ocultar
  Clavell (PP): “El PSOE és el pitjor diagnòstic per a la sanitat de Castelló”
  Pujar