elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una ciutadania cada vegada més preparada: Nules consolida la seua aposta per la formació de persones adultes amb un rotund èxit

Una ciutadania cada vegada més preparada: Nules consolida la seua aposta per la formació de persones adultes amb un rotund èxit
  • Veïns de Nules obtenen el Graduat de Secundària o preparen proves d'accés a cicles formatius i universitat

L'Ajuntament de Nules ha apostat, un any més, per la formació de persones adultes, de manera que des del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (FPA) “Marisol González Felip” de Nules s’ha treballat durant tot el curs per a consolidar l’oferta formativa amb la impartició de diferents cursos de preparació per a les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, així com al Curs de Preparació per a la Prova d’Accés a la Universitat per a Majors de 25 anys, i per a l’obtenció del Graduat d’Educació Secundària.

Així doncs, joves adults de Nules i de la comarca de la Plana Baixa han aconseguit graduar-se en secundària per a millorar la seua insersió laboral o continuar amb estudis superiors. També s’han preparat grups d’accés als Cicles Formatius i a la Universitat, de fet cal destacar l’èxit obtingut ja que tot l'alumnat que ha assistit al centre a preparar-se per a aquestes proves ha aprovat.

El Centre Municipal FPA també ha impartit els cursos de Valencià amb 68 alumnes, i Castellà i Valencià com a llengua estrangera, els quals també finalitzaran en breu les seues classes, els quals han tingut una matrícula de 130 alumnes.

Dins de la formació oferida pel Centre FPA Nules es troben, a més, les activitats d'oci i temps lliure, com ara els tallers de pintura, restauració, ball, costura i cuina. I enguany també s'ha représ el curs de Francés (A1-A2) i l'Escola Municipal de Teatre, dos novetats que han comptat amb gran assistència i èxit. De fet, l'Escola Municipal de Teatre finalitzarà el curs amb la representació de l'obra "L'última escena" el 21 de juny al Teatre Alcázar.

Al mes de setembre començarà la matrícula per al pròxim curs 2024-2025 a les noves instal·lacions de l’edifici del Carrer Colón on comparteix seu amb el Casal Jove.

Amb tot, la regidora d’Educació, Rosa Ventura, comenta que “des de l'Ajuntament de Nules seguim apostant per la formació en diferents etapes, de fet la FPA de Nules és tot un referent en aquest àmbit no sols a la nostra població també en altres localitats del voltant”.

Pujar