17 de novembre de 2019 17/11/19

El Cementeri Municipal de Nules alberga una exposició fotogràfica relacionada amb la seua trajectòria històrica

El Cementeri Municipal de Nules alberga una exposició fotogràfica relacionada amb la seua trajectòria històrica - (foto 1)
  • Es porten a terme actuacions de millora i condicionament del cementeri

MÉS FOTOS
El Cementeri Municipal de Nules alberga una exposició fotogràfica relacionada amb la seua trajectòria històrica - (foto 2)
El Cementeri Municipal de Nules alberga una exposició fotogràfica relacionada amb la seua trajectòria històrica - (foto 3)
El Cementeri Municipal de Nules alberga una exposició fotogràfica relacionada amb la seua trajectòria històrica - (foto 4)
El Cementeri Municipal de Nules alberga una exposició fotogràfica relacionada amb la seua trajectòria històrica - (foto 5)

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants que tindrà lloc el pròxim divendres 1 de novembre s’ha organitzat una exposició fotogràfica que es pot visitar aquests dies a l’entrada del cementeri municipal, la mostra s’anomena “Nules: escenaris de reconstrucció. 80 anys de regions devastades. Tradició de Tots Sants”, “es tracta d’un document històric únic en el qual els visitants poden veure amb imatges l’evolució al llarg dels anys del cementeri”, comenta la regidora de Cementeri, Susana Tusón.

A més, des de l’Ajuntament de Nules s’han portat a terme diferents actuacions de millora i condicionament d’aquest immoble com ara la instal·lació de la font en el tram de Sant Eliseu; la reparació del sostre d’entrada al depòsit; reparació i substitució de bancs; reparació d’escales mòbils; cornises i marquesines per goteres; o també s’ha posat en funcionament l’enllumenat dels trams de Sant Eliseu i Santa Benilde; i s’ha pintat l’entrada i recepció del cementeri i de la part externa d’entrada al cementeri, “altres treballs que s’han realitzat han sigut de jardineria i s’han repintat també les places d’aparcament”, matisa la regidora Susana Tusón.

L’horari especial del cementeri municipal d’aquesta setmana del dilluns 28 d’octubre al divendres 1 de novembre és de 9.30 a 19.00 hores ininterrompudament. També hi ha servei especial de transport urbà per a tots aquests dies.

 

ocultar
El Cementeri Municipal de Nules alberga una exposició fotogràfica relacionada amb la seua trajectòria històrica
Pujar