elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP celebra l'acord a Nules contra l'okupació "que secunda Centrats i veta el PSOE"

El PP celebra l'acord a Nules contra l'okupació "que secunda Centrats i veta el PSOE"
  • José Adsuara, regidor del PP a Nules, celebra que l'alcalde recolze les mesures "que resolen els problemes reals dels nostres veïns i que l'esquerra rebutja"

El Partit Popular de Nules va celebrar este dijous en ple que la localitat aprovara una iniciativa en defensa dels propietaris, veïns i comunitats afectades per l'okupació. José Adsuara, regidor del PP a l'Ajuntament de Nules, va defensar una proposta “que desitja sumar el màxim nombre de suports per a ser eficaços i resoldre un problema real que afecta ciutadans reals”.

Adsuara, que va defensar de nou “que la veu del carrer siga la protagonista del ple”, va agrair que Centrats a Nules “se sume a les mesures que resolen els problemes dels nostres ciutadans” enfront d'un PSOE “que demostra que no trepitja el carrer i desconeix els problemes que pateixen els veïns i els amoïnen”.

Des del PP, ha assenyalat Adsuara, “tenim clar que d'un delicte no pot emanar un dret”. I sota aqueixa perspectiva, “a través de Serveis Socials s'atén a totes aquelles famílies en situació d'emergència i vulnerabilitat, encara que sembla que el PSOE no és coneixedor d'aquest extrem. El que no podem permetre, i en el PP som rotunds en això, és que per a garantir casa s'okupen de manera il·legal habitatges que tenen un propietari amb drets legítims”, “per més que el PSOE plantege arrabassar a les grans forquetes els seus habitatges per a adscriure-les al parc públic”.

Per a Adsuara, “és una bona notícia que a Nules s'haja aconseguit aquest acord” que reivindica la modificació de la llei per a desallotjar en menys de 24 hores als okupes, que exigeix recuperar el delicte d'usurpació d'habitatge i demana endurir les penes contra les màfies que es dediquen a okupar habitatges.

“Treballarem braç a braç amb els nostres veïns per a donar-los una solució. A escoltar els seus problemes i a resoldre'ls. Estem preparats per a assumir el canvi”, ha assenyalat Adsuara.

Pujar