1 de desembre de 2020 1/12/20

Els carrers de Sant Antoni i Mare de Déu del Rosari canvien de direcció

Els carrers de Sant Antoni i Mare de Déu del Rosari canvien de direcció - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els carrers de Sant Antoni i Mare de Déu del Rosari canvien de direcció - (foto 2)

  Des de divendres els carrers de sant Antoni i de la Mare de Déu del Rosari han canviat el sentit de la circulació. Es tracta d’una zona del casc urbà bastant transitada i que amb aquesta actuació es pretén millorar l’accessibilitat a les cotxeres i domicilis dels ciutadans que resideixen en aquests vials.

  “Aquest canvi de sentit és degut principalment a la sol·licitud feta pels veïns i veïnes, una demanda que a més va acompanyada d’un informe de la Policia Local en el qual s’assenyala que el canvi de sentit de la circulació per a aquests trams del nucli urbà és una millora per a la seguretat dels vianants”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

  De manera que, una vegada executat el canvi de direccions el carrer de la Mare de Déu del Rosari passa a ser un vial d’un únic sentit, començant el carrer en  l’encreuament amb el carrer Major i discorrent en un únic sentit fins a confluir amb l’avinguda de Castelló.

  Per altra banda, el carrer de sant Antoni passa a tindre dos sentits de circulació. Un que discorre des de l’encreuament amb el carrer sant Fèlix i girant a l’esquerra fins a l’encreuament amb el carrer Major; i l’altre que discorre des de l’encreuament amb el carrer sant Fèlix i girant a la dreta fins al carrer de santa Bàrbara.  

  Pujar