elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El carrer Santa Natàlia de Nules guanya en accessibilitat en suprimir les barreres arquitectòniques

El carrer Santa Natàlia de Nules guanya en accessibilitat en suprimir les barreres arquitectòniques
  • Amb un import de 53.000 euros l'Ajuntament està remodelant les voreres per a millorar la seguretat dels vianants

Aquesta setmana han començat al carrer Sant Natalia de Nules les obres de millora d'aquest vial, en concret en el tram entre els carrers Sant Agustí i Calderón de la Barca, es tracta d'una actuació amb la qual es pretén remodelar les voreres, adequar l'accessibilitat, suprimir les barreres arquitectòniques i millorar la seguretat dels vianants.

Aquesta actuació compta amb un pressupost d'execució de 53.017,02 euros que seran finançats per l'Ajuntament de Nules a càrrec del Pla 135 de la Diputació Provincial de Castelló.

Així doncs, el projecte que s'està duent a terme contempla, entre altres, l'ampliació de les voreres existents per a la millora de l'espai públic; es crearan “orelles” per als vianants a les cantonades de les pomes, amb la intenció de protegir el vianant; també es realitzaran actuacions per a suprimir barreres arquitectòniques mitjançant passos de vianants que compaginen el compliment de l'Ordre VIV/561/210, per la qual es desenvolupa el document tècnic de condicions bàsiques d'accessibilitat i no discriminació per a l'accés i utilització dels espais públics urbanitzats.

“Aquesta setmana ha començat una nova fase d'actuació al Carrer Sant Natalia de la localitat consistent en l'encintat de voreres i la supressió de barreres arquitectòniques. De fet, amb aquesta mena d'iniciatives es vol millorar la seguretat de les persones i fer els carrers del nostre municipi més accessibles”, comenta l'Alcalde de Nules i Regidor d'Obres i Serveis, David García.

 

MÉS FOTOS
El carrer Santa Natàlia de Nules guanya en accessibilitat en suprimir les barreres arquitectòniques - (foto 2)
El carrer Santa Natàlia de Nules guanya en accessibilitat en suprimir les barreres arquitectòniques - (foto 3)
Pujar