elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya Activa Nules ha tingut una repercussió econòmica de 313.200 euros mínim

La campanya Activa Nules ha tingut una repercussió econòmica de 313.200 euros mínim
  • S’han segellat un total de 3.132 passaports amb compres de 100 euros mínim en cadascú d’ells

MÉS FOTOS
La campanya Activa Nules ha tingut una repercussió econòmica de 313.200 euros mínim - (foto 2)

La campanya de promoció del comerç i dels serveis locals “Activa Nules” ha tingut una repercussió econòmica en el municipi d’un mínim de 313.200 euros.

Així ho ha anunciat la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Nules, Susana Tusón, després de realitzar el recompte dels 3.132 passaports dipositats a l’urna dels sortejos que s’han celebrat al llarg d’aquesta campanya. No obstant això, la regidora estima que s’haurà superat amb escreix aquesta quantitat, “donat que per a participar en els sortejos cadascú dels passaports tenia que estar segellat per 10 comerços diferents al fer compres d’un mínim de 10 euros, per tant en cada passaport les despeses fetes al comerç local han sigut d’un mínim de 100 euros”.     

Cal recordar que en la campanya de dinamització comercial “Activa Nules” l’Ajuntament de Nules ha repartit un total de 20.000 euros i a la mateixa s’han adherit prop de 200 comerços i establiments del municipi.

De fet, des del passat mes de setembre i fins al mes de desembre s’han celebrat un total de quatre sortejos de 5.000 euros cada mes, repartits en 50 vals de 100 euros cadascú per a consumir en el comerç local.

Així doncs, des de l’ajuntament s’assenyala que s’està treballant ja en noves accions per a donar continuïtat enguany a aquesta campanya amb la que es vol seguir reactivant l’economia local.

Pujar