23 de setembre de 2020 23/9/20

Burguete: ‘El pacte d'esquerres de Nules bloqueja dades d'esports que el PP demana des de 2017’

Burguete: ‘El pacte d'esquerres de Nules bloqueja dades d'esports que el PP demana des de 2017’ - (foto 1)

  El pacte d'esquerres que governa Nules bloqueja des de fa dos anys les memòries d'esports que el regidor del PP, Eloy Burguete, reclama periòdicament. “És insòlit que la regidora d'Esports, del PSPV, es negui a facilitar-me la informació”. “És evident que la transparència que tant pregonen és sol una etiqueta, perquè la realitat és que són opacs i menyspreen la informació”.

  No és la primera ocasió en què el Grup Municipal del PP reclama transparència a l'alcalde i els seus socis. “Portem mesos reclamant un esborrany del Pla Especial de la Marjaleria i en aquests moments encara no se'ns ha facilitat”. “Hem reclamat de forma reiterada les despeses de l'aparcament subterrani i segueixen sense facilitar-nos un sol número”. En el cas del mercat de Mascarell, “hem sol·licitat el nombre de parades ambulants, igual que en el mercat ambulant dels dimecres i la informació segueix sense arribar”, ha explicat el portaveu del PP a Nules, Mario García.

  Des del Partit Popular de Nules, Mario García ha reclamat “transparència i participació”. Per al portaveu del Grup Municipal, “els partits d'esquerres que donen suport a aquest alcalde van fer bandera de la seva transparència. Van garantir que l'ajuntament tenia parets de cristall i que s'anava a donar participació als veïns”. No obstant això, “la realitat és una altra ben diferent”.

  “Hem vist com han saquejat les arques públiques de tots els veïns fins que el Consell ha dit basta i ha bloquejat més de 840.000 euros. Hem vist com ens han tancat serveis útils com el tanatori municipal o l'oficina agrícola. I hem sofert el desig d'un alcalde d'acabar amb un emblema del nostre poble, la Cambra Agrària”.

  Per a Mario García, “Nules necessita convertir el malgasto en inversió, el tancament de prestacions en l'obertura de serveis, i la garantia que un futur pròsper enfront d'un alcalde d'esquerres que viu de reobrir el passat”.

  Pujar