elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure

Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure - (foto 2)
  Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure - (foto 3)
  Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure - (foto 4)
  Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure - (foto 5)
  Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure - (foto 6)
  Burguete demana al PSPV que no abandone les instal·lacions esportives a l'aire lliure - (foto 7)

  El regidor del Grup Municipal del Partit Popular a Nules, Eloy Burguete, ha lamentat l'estat d'abandó en el qual es troben les instal·lacions esportives a l'aire lliure de la localitat pel desistiment de funcions d'un PSPV que “està més ocupat a fer-se la foto que a treballar per Nules”.

  El regidor del PP, que ha recriminat en els últims plens a la regidora d'Esports, la socialista María Jesús Gabaldón, el menyspreu cap als usuaris que decideixen traslladar a l'ajuntament les necessitats d'instal·lacions com les de la piscina, ha considerat que “aquesta és una mostra més de quin és el grau de compromís del pacte de despatxos que governa Nules amb la localitat”.

  En opinió de Burguete, “seria oportú que a més d'anunciar noves instal·lacions esportives i inversions per a la localitat, es cuidaren els equipaments existents”. “No ho diu el PP, qualsevol veí que faça ús de les pistes esportives pot comprovar en persona quin és el grau de manteniment de la dotació: cap”.

  Per al PP, “el PSPV hauria de vetlar pel manteniment dels equipaments públics. És una obligació. No obstant açò, és constatable que abandonen allò que Nules posseeix perquè no és prioritari. La vertadera prioritat és fer-se la foto i vendre fum, perquè lamentablement per al nostre municipi de tot el que anuncien gens es fa”.

  Aquest frau, tal com ho ha qualificat Burguete, “és el que governa Nules des de fa més de dos anys”. No obstant açò, enfront de l'abandó i desistiment de funcions, la inacció per part del PSPV en àmbits com l'esportiu “nosaltres proposem inversions que donen resposta a les demandes. Accions útils i necessàries”. En aquest sentit, el regidor ha recordat que el PP presentarà una esmena al pressupost de 2018 presentat pel pacte de partits amb l'objectiu d'incloure, entre altres millores, la millora del got xicotet de la piscina i els vestuaris. “Confiem que ja que ells no ho contemplen, ho incloguen no perquè ho demana el PP, sinó perquè ho reclamen els usuaris del servei”, ha considerat Burguete.

  Pujar