elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranquen les festes en honor a Sant Bartomeu a Nules

Arranquen les festes en honor a Sant Bartomeu a Nules
  Galeria de fotos
  Nules - Festes Patronals - Entrada Penyes i Crida
  Nules - Festes Patronals - Entrada Penyes i Crida
  MÉS FOTOS
  Arranquen les festes en honor a Sant Bartomeu a Nules - (foto 2)
  Arranquen les festes en honor a Sant Bartomeu a Nules - (foto 3)

  La localitat castellonenca de Nules ha donat aquest cap de setmana el tret d'eixida a les seues festes patronals en honor a *Sant Bartomeu, que se celebren des del 17 fins al 25 d'agost.

  Però el primer dels actes i el que ha tingut lloc el dissabte a la vesprada és un dels quals més agrada als festers: la desfilada de penyes i xarangues. Partint des de l'avinguda del Millars van recórrer els diferents carrers omplint de música, festa i molta diversió cada racó pel qual passaven.

  L'última parada, no podia ser una altra, que la Plaça Major de Nules on centenars de veïns es van congregar per a viure en primera persona la tradicional Crida de les festes, amb la qual es dóna per inaugurada una llarga setmana de moments segur quedaran en la memòria de molts.

  La programació preparada des de l'Ajuntament presenta actes per a tots els gustos, i entre tots els actes destaquen els actes taurins amb bous per la vila i bous embolats, la Nit de Ronda a càrrec de la rondalla Vora Sèquia, el sopar de *germanor, o el concert d'Henry Méndez amb entrada gratuïta.

   

  Pujar