21 de setembre de 2020 21/9/20

Aprovades les obres del Pla Edificant per al CEIP Jaume I

Aprovades les obres del Pla Edificant per al CEIP Jaume I - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aprovades les obres del Pla Edificant per al CEIP Jaume I - (foto 2)

  La Conselleria d'Educació aprova subvencionar una obra més de les sol·licitades per l'Ajuntament de Nules per al Pla Edificant, es tracta de la construcció d'un gimnàs i d'una escala d'emergència al CEIP Jaume I amb un import de 884.576,93 euros per a l'anualitat 2019. Precisament un dels punts de l'ordre del dia per al pròxim Ple ordinari, que tindrà lloc dijous, preveu l'acceptació de la proposta de delegació de competències de la Conselleria en l'Ajuntament de Nules per a iniciar els tràmits corresponents.

  "Davant les necessitats existents en els centres educatius de la nostra localitat ens vàrem adherir el passat mes de juny al Pla Edificant que la Conselleria d'Educació ha posat en marxa per a la reforma i millora dels col·legis públics de la Comunitat Valenciana. Totes les actuacions aprovades estaran subvencionades al cent per cent per la Conselleria i està previst que s'executen al llarg dels anys 2019 i 2020; per tant, gràcies a aquesta iniciativa es podran millorar les instal·lacions educatives de Nules", explica el regidor d'Educació, Ramon Canut.

  La primera de les actuacions aprovades va ser la construcció d'un gimnàs en el CEIP Pío XII per import de 982.316,32 euros també per a l'anualitat 2019; a més també es beneficiaran del Pla Edificant l'Escola Infantil de primer cicle Los Gorriones on s'ha previst realitzar una reforma integral amb una quantitat de 470.755,67 euros, i el CEIP Lope de Vega que disposa d'una subvenció de 315.873,05 euros per a la reforma de l'antic habitatge del conserge per a habilitar-lo com a aula polifuncional. I està pendent la resolució per a les actuacions sol·licitades per al CEIP Cervantes.

  El regidor d'Educació, Ramon Canut, vol destacar que "fins ara la inversió que es farà als centres educatius de Nules supera els dos milions d'euros amb una quantitat de 2.653.521,97 euros ja que estem a l'espera de l'aprovació de les actuacions sol·licitades per al Cervantes".

  Cal recordar que el Consell Escolar Municipal de Nules, format per representants de tots els centre educatius de la localitat, de l'Ajuntament de Nules i de la Conselleria d'Educació, va acordar, el passat mes de febrer, per unanimitat adherir-se al Pla Edificant amb les actuacions concretes que en el seu dia es van sol·licitar a la Conselleria d'Educació. Una sol·licitud que al mes de juny va ser aprovada pel Ple de l'Ajuntament de Nules.

  Pujar