elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Adsuara mobilitza “el múscul de Nules” per assegurar “futur a una terra de talent”

Adsuara mobilitza “el múscul de Nules” per assegurar “futur a una terra de talent”
  • José Vicente Adsuara arma un equip “que estreta llaços, escolta i reivindica l'esforç” per a forjar oportunitats. “Menys fotos i més esforç”, afirma

El president del Partit Popular de Nules, José Vicente Adsuara, ha tancat aquesta setmana l'organigrama de càrrecs que formaran part del projecte amb el qual el PP “ix a guanyar per Nules”. El líder dels populars ha mobilitzat “el múscul del meu poble” perquè l'objectiu “és assegurar futur a una terra que és fèrtil, emprenedora i quallada d'un talent que cultiva les oportunitats”.

La prosperitat, tal com ha assenyalat Adsuara, “que lamentablement ha perdut el meu poble en l'últim lustre fruit d'un govern més ocupat a la foto que en l'esforç”. “I sense sacrifici ni obstinació no hi ha oportunitats ni desenvolupament”. I aquest és precisament l'objectiu del president del Partit Popular en la localitat, “aconseguir que la prosperitat que ha vertebrat una terra cultivada amb ímpetu i tenacitat torne a imposar-se com a referent”.

Adsuara compta en el seu equip “amb dones i homes convençuts que aquest poble és el millor que compartim”. Aquest vincle “fort i sòlid” és el garant “d'un projecte que estreta llaços, escolta i reivindica oportunitats”.

En l'últim mitjà lustre “hem assistit a una depreciació de la política provocada per uns governants als quals els agrada molt posar però no treballar”. “I només així s'entén que tancàrem desembre amb prop de 600 famílies en l'atur a les quals cal sumar els afectats pels ERTO (Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació)”.

Per a frenar la sagnia provocada per la desocupació, promoure l'escolta activa dels problemes de Nules i treballar de la mà dels veïns en defensa d'oportunitats i solucions a les seues queixes, “hem establit taules de treball i comissions sectorials amb veïns que exerciran de canals de comunicació per a ser eficaços”. “Nules és un orgull compartit per tots i aquest projecte pretén ser el punt de trobada dels meus veïns. Oberts a escoltar i decidits a sumar, el PP tendeix la mà perquè Nules guanye el futur que realment mereix”.

Pujar