elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
OCUPACIÓ COMUNITAT VALENCIANA

250 noves places per a inspectors d'ITV en la Comunitat Valenciana: com inscriure's?

250 noves places per a inspectors d'ITV en la Comunitat Valenciana: com inscriure's?
  • La Generalitat obri una borsa d'ocupació urgent per a cobrir les necessitats de personal en les estacions d'ITV

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat les bases de la convocatòria de la bossa urgent d'ocupació temporal per a cobrir 250 places en les diferents estacions de les ITV.

Amb este objectiu, la Societat Valenciana d’Inspecció Tècnica de Vehicles, SA. (SITVAL) ha habilitat la següent web: https://www.sitval.com/#/ocupació. Els candidats hauran d'emplenar el model de sol·licitud disponible en esta web i enviar-lo al costat de la documentació acreditativa de requisits i mèrits a l'adreça de correu electrònic: bolsainspectores2024@sitval.com. Les sol·licituds hauran d'enviar-se abans de deu dies naturals següents a la publicació de la convocatòria en el DOGV.

Com va explicar la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i presidenta de SITVAL, Nuria Montes, en informar d'esta convocatòria borsa d'ocupació urgent després de l'últim Consell d'Administració de l'entitat, la finalitat “és aconseguir normalitzar el servici de les ITV amb més hores disponibles d'atenció als usuaris per a d'esta manera poder atendre moltes més cites”.

Amb estes les contractacions de les borses d'ocupació temporal es pretén poder cobrir, per exemple, la substitució transitòria de persones treballadores amb dret a reserva de lloc de treball i per a completar la jornada reduïda per una altra persona treballadora que s'empare en causes legal o convencionalment establides; la substitució dels representants del personal empleat públic que, per acumulació d'hores de representació sindical, estiguen dispensats d'acudir al seu lloc de treball o la cobertura amb caràcter temporal d'un lloc de treball durant el procés de selecció o promoció per a la seua cobertura definitiva mitjançant contracte fix.

En compliment del principi d'especialització, es constituirà una única bossa per al lloc d'inspector-a d'ITV en la Comunitat Valenciana, amb vigència inicial fins a 31 de desembre de 2025, que podrà prorrogar-se excepte denúncia expressa de qualsevol de les parts legitimades amb un mes d'antelació a la finalització de la seua vigència.

Les ubicacions de les Estacions de SITVAL a les quals es referix la present convocatòria són: Vinaròs, Castelló, Vila-real, Port de Sagunt, Campanar, Sant Antoni de Benaixeve, Llíria, Utiel, Riba-roja, Vara Quart, Catarroja, Massalfassar, Gandia, Xàtiva, Ontinyent, Ondara, Alcoi, Alacant, Benidorm, Alzira, Elx, Villena, Redován, Orihuela i Torrevieja. En la sol·licitud no serà possible excloure o fixar preferències respecte a estacions concretes.

Per a poder accedir a la bossa, les persones candidates a inspector-a hauran de tindre la nacionalitat espanyola o alguna altra que permeta l'accés a l'ocupació pública; i tindre 18 anys d'edat mínima, atés que les condicions de treball o les exigències de capacitació necessàries impossibiliten legalment ocupar els llocs a persones menors d'esta edat. A més, hauran de comptar amb la titulació del nivell acadèmic mínim exigit per al lloc o el seu equivalent (per a títols obtinguts a l'estranger ha d'acreditar-se l'homologació).

Pujar