25 de novembre de 2020 25/11/20

Dos noves medalles en joc internacional

  • Les jugadores de la selecció aconsegueixen la medalla d'argent, i hui els xics opten a l'Or en la final

La segona jornada del IV Campionat Europeu de Pilota a mà va tindre també la modalitat de joc internacional com a protagonista. Les partides d’aquesta competició es disputaren a l’Institut d’Ensenyança Obligatòria de Moita.

Les jugadores sub 19 valencianes (Fanny de Beniarbeig, Adriana de Borbotó, Irene de Borbortó, Victòria de Bicorp i Mar de Bicorp) s’enfrontaren en Joc internacional a Bèlgica, selecció que van derrotar 6 a 1 jocs. En les semifinals, venceren 6-3 a les jugadores d’Euskadi.

La final la disputaren contra Països Baixos, però no pogueren aconseguir l’or, ja que foren derrotades 6 per 4, amb una partida que en la segona meitat va estar marcada per la superioritat de les holandeses.

Pel que fa a la selecció masculina sub 19, (Mario de Tavernes Blanques, Paco de Benidorm, Hilari de Beniparrell, Diego d’Onda, Álvaro d’Orba, Vicent de Vinalesa, Toni de Sella, Marc de Tormos i Joan de Beniarbeig) també va disputar dos partides. La primera va vèncer còmodament contra Portugal (6 a 0) i la segona va ser una emocionantíssima partida contra els rivals més forts, la selecció belga. Finalment van vèncer 6 a 5, en un val a val en l´últim joc i en una gran actuació de Toni de Sella al traure.

Ja classificats per a la semifinal, s’enfrontaren als Països Baixos, en un partida també molt disputada però amb un resultat menys renyit,de 6 a 3. La final l’hauran de jugar en unes hores davant els belgues.

Pujar