Castellano

Roba sense saber-ho un dècim de la Loteria de Nadal a Novelda premiat amb 125.000 euros

Roba sense saber-ho un dècim de la Loteria de Nadal a Novelda premiat amb 125.000 euros
Roba sense saber-ho un dècim de la Loteria de Nadal a Novelda premiat amb 125.000 euros
  • El lladre ha estat detingut en un habitatge d'Alzira que va comprar després bescanviar el bolet premiat

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a un habitatge de la localitat valenciana d'Alzira, al presumpte autor d'un delicte de furt d'una bossa, comès a la localitat de Novelda, el qual tenia al seu interior un dècim de la Loteria Nacional per al sorteig extraordinari de Nadal, que dies més tard va ser premiat amb un segon premi.

El passat 19 de desembre, la Guàrdia Civil d'Alacant va tenir coneixement mitjançant una denúncia interposada per la víctima que, aquest mateix dia mentre menjava en un restaurant de la localitat de Novelda, va patir el furt a la negligència de la seua bossa, el qual contenia, entre altres efectes, 950 euros en efectiu, i un dècim per al sorteig extraordinari de Nadal de la Loteria Nacional.

Per aquest motiu, l'Àrea d'Investigació de l'Lloc de la Guàrdia Civil de Novelda, va iniciar les investigacions tendents a l'esclariment dels fets. Dies més tard, concretament el dia del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional del 22 de desembre, la perjudicada va ampliar la denúncia ja que el dècim que li havien sostret i denunciat amb anterioritat, havia estat premiat amb el segon premi, que ascendia a un total de 125.000 euros.

Fruit de les indagacions, els agents a càrrec de l'operació van centrar les seues investigacions en un home de 52 anys de nacionalitat peruana a què li consten nombrosos antecedents per diferents delictes de furt, a la localitat valenciana d'Alzira, i que vivia en un domicili que suposadament havia adquirit amb els diners cobrats de el desè sostret i premiat.

Per tot això, el passat 31 de maig es va procedir a la detenció d'aquesta persona a la qual se l'investiga per un presumpte delicte greu de furt. Després de la seua posada a disposició de Jutjat d'Instància i Instrucció nº 3 d'Alzira, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Pujar