Castellano

Un lladre apunyala a una dona de 73 anys per a robar-li la bossa a Monòver

Un lladre apunyala a una dona de 73 anys per a robar-li la bossa a Monòver
  • La Guàrdia Civil ha detingut al presumpte autor que va atracar un comerç 24 hores de la localitat

La Guàrdia Civil ha detingut a un veí d'Elda per ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, comés en un establiment, tipus 24 hores, de la localitat de Monòver. L'home ja ha ingressat a la presó provisional.

La nit del 27 de gener de 2020, un individu amb el rostre cobert va entrar en un establiment tipus 24 hores, situat en la localitat de Monòver. Després d'amenaçar de mort a l'empleada del local, exhibint-li per a això un ganivet de grans dimensions, va aconseguir sostraure la recaptació de la caixa registradora, que ascendia a més de 500 euros.

Tot seguit, l'atracador va arremetre contra una clienta que allí es trobava, per a sostraure-li a ella també la bossa que portava amb si. La dona, de 73 anys, va oposar resistència i l'atracador va iniciar un forcejament, que va finalitzar quan aquest va assestar una ganivetada a la mà dreta de l'anciana. A conseqüència d'aquesta agressió, l'home va aconseguir sostraure la bossa de la víctima, el qual contenia uns 400 euros en efectiu.

Immediatament, els agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Novelda, en col·laboració amb la Guàrdia Civil de Monòver, es van fer càrrec de les actuacions, iniciant una sèrie de perquisicions en nom de l'esclariment d'aquests fets.

Fruit d'aquestes, es va poder esbrinar la identitat del presumpte autor del robatori, sent aquest un veí d'Elda, espanyol de 34 anys d'edat, qui portava sense eixir del seu domicili pràcticament des del dia de la comissió del robatori, presumiblement per a eludir l'acció policial, en cas de ser descobert.

És per això, que els agents investigadors van sol·licitar a l'Autoritat Judicial autorització per a realitzar una entrada i registre en el domicili del sospitós, situat en el nucli urbà d'Elda, duent-lo a terme finalment dimarts passat 11 de febrer. El detingut ja ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 1 dels de Novelda, qui ha decretat el seu ingrés a la presó provisional, a l'espera de judici.localitat

Pujar