23 de novembre de 2020 23/11/20

L'exposició de l'IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a Novelda, Teulada-Moraira, Favara i Alborache al desembre

L'exposició de l'IVAJ #noemtoqueselwhatsapp arriba a Novelda, Teulada-Moraira, Favara i Alborache al desembre - (foto 1)

  L'exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s'exposa aquest mes de desembre a Novelda, Teulada-Moraira, Favara i Alborache. Aquest recurs educatiu centrat en valors de respecte i igualtat, reuneix les fotografies realitzades per joves d'entre de 14 i 30 anys .

  El calendari expositiu s'ha iniciat del 12 al 21 de desembre, en l'IES Vinalopó de Novelda i del 14 al 21 de desembre en l'ajuntament-casa de la Cultura de Teulada- Moraira, en el carrer Jesmiler, s/n;. Del 18 al 31 de desembre s'exposarà en la sala d'exposicions El Convent en el carrer Drets Humans de Favara i del 27 de desembre al 4 de gener es podrà visitar en l'ajuntament d'Alborache, en l'avinguda Ausias March, 32.

  L'exposició es distribueix en 20 panells on s'estructuren les fotografies que denuncien la violència i revindican el respecte i la llibertat, que s'acompanya d'una guia didàctica de la col·lecció 'M'importa', de manera que promou un desenvolupament pedagògic que parteix de situacions de control i maltractament, en les quals la dona està vigilada o humiliada per a avançar en la detecció i la recuperació i que predominen accions d'igualtat, tot açò construït a partir de fotos realitzades per joves i grups de joves.

  Aquesta mostra es posa a disposició durant tot l'any d'ajuntaments, centres educatius i associacions, un recurs que cerca prevenir la violència contra les dones i el rebuig d'aquest problema social.

  Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició al correu cultura_ivaj@gva.es. En el web de l'IVAJ s'actualitza un calendari amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos.

   

  Pujar