1 d’octubre de 2020 1/10/20

Detingut un home a Novelda per violar una xiqueta d'onze anys que era de la seva família

Detingut un home a Novelda per violar una xiqueta d'onze anys que era de la seva família - (foto 1)
  • La mare de la víctima el va descobrir per un vídeo al telèfon de la menor

La Policia Local de Novelda ha detingut un individu per un delicte contra la llibertat sexual comès, presumptament, sobre una menor d'onze anys.

La detenció va tenir lloc cap a les 20: 00h d'aquest divendres poc després que la mare de la menor, acompanyada de la xiqueta, es personara a la seu policial on va mostrar un vídeo que havia detectat al telèfon de la menor en el qual apareixia l'home, familiar de la víctima, abusant sexualment de xiqueta.

Després del visionat de la gravació i un primer contacte amb la menor, en presència de la seua progenitora, els agents de la Policia Local van activar el protocol establert per a aquests casos amb el trasllat de la xiqueta a el Centre de Salut de Novelda des d'on, després d'una primera exploració, va ser derivada a l'Hospital General d'Elda per ser atesa pels serveis de psicologia i ginecologia.

Mentrestant agents policials, per la por manifestat per la mare que l'individu tinguera coneixement de la denúncia per part d'algun familiar i procedís a intimidar-, destruir proves i fugir, van dur a terme una tasca de seguiment per a procedir a la ràpida detenció de l' home, de 56 anys, que va ser interceptat quan es disposava a arribar a l'habitatge de la víctima.

L'individu, sense antecedents penals, va ser detingut per un delicte contra la llibertat sexual, amb l'agreujant de ser la víctima menor d'edat, posat a disposició judicial i traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil que continua amb la investigació.

Pujar