elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova onada de fred, pluja i vent per acabar el pont de desembre a la C. Valenciana

Nova onada de fred, pluja i vent per acabar el pont de desembre a la C. Valenciana
  • A Castelló s'esperen nevades a cotes per sobre dels 800 metres

Aquest dimarts arriba un front d'aire fred a Espanya que afectarà, sobretot, la meitat nord. S'esperen nevades i temps complicat de manera que la DGT demana als conductors que avancin el seu retorn a casa si estan passant el pont al nord per evitar escenes d'anys anteriors amb cotxes atrapats a la neu i perillosos al volant.

Pel que fa a la Comunitat Valenciana, l'Agència Estatal de Meteorologia activa des d'aquest dimarts l'alerta groga per cops molt forts de vent del nord-oest a l'interior nord a Castelló a primeres hores; i de vent del sud-oest a la resta de l'interior de Castelló i en interiors de València a darreres hores.

El cel estarà poc ennuvolat encara que podria ploure de forma feble i aïllada a darreres hores del dia. Les temperatures pugen en general, encara que això canviarà a partir de dimecres. I és que per al darrer dia del Pont de la Constitució, la C. Valenciana seguirà en alerta per ratxes molt fortes de vent de l'oest i sud-oest a primeres hores a interiors de València i meitat sud de Castelló.

Però, a més, s'esperen pluges a primeres hores la província de Castelló i sense descartar a la tarda a l'interior de la meitat nord. De fet, Aemet preveu nevades per damunt dels 800-1000 m. Quant a les temperatures, baixaran en general i les mínimes rondaran els 10ºC.

Pujar