19 de setembre de 2020 19/9/20

"Una nova EUPV per a un nou País Valencià"

  Militants d'EUPV de totes les sensibilitats, membres del PCPV i persones independents provinents de totes les comarques –des del Baix Maestrat al Baix Segura– , unides per la necessitat de continuar construint l'esquerra que necessiten els sectors més desfavorits del País Valencià, "hem estat treballant en la redacció d’un manifest que arreplega quina EUPV necessitem i de quins mecanismes dotar-nos per construir una eina que siga útil per a la ciutadania, en una clara aposta per la renovació, la feminització i la comarcalització de la nostra organització".

  El més important d’aquest procés és que "ha sigut un treball col·lectiu de baix cap a dalt, perquè no és possible una nova etapa a la nostra organització sinó li donem la paraula a la nostra afiliació. De la mateixa forma que hem elaborat aquest manifest, col·lectivament, estem conformant la nostra candidatura, que en breu donarem a conèixer, per presentar-la a l’assemblea del proper dissabte 15 d’octubre".

  Manifest EUPV:

  “En aquesta proposta ens unim càrrecs públics de diferents ajuntaments, diputacions i de l'Europarlament, membres de moviments socials, de l'àmbit sindical, militància de base de totes les comarques del País Valencià, activistes feministes, ecologistes, animalistes i lluitadores per la diversitat. També se sumen a aquest projecte persones del món de la cultura, de l'escriptura o del periodisme. I entre tota aquesta gent, es troba la que ha fet possible les confluències i la que va lluitar per aconseguir-ho allà on lamentablement no va ser possible.

  Els col∙lectius d'EUPV de les comarques o de les grans ciutats ens hem organitzat amb un mateix propòsit: construir una organització que il∙lusione i que tinga la capacitat de tornar aquest moviment polític i social al centre del conflicte per tal d’aconseguir que, en cada racó del nostre país, totes i cadascuna de les persones que configuren EUPV treballem unides i orgulloses per transformar la desraó.

  A nivell estatal, Alberto Garzón ha sabut renovar i configurar una organització federal que valore i tinga cura de la gent, a generar espais de compromís, d'amabilitat i de combativa alegria, alhora que ha donat veu als canvis demanats per la gent comuna: més participació, més horitzontalitat i més democràcia.”

  Pujar