elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els nous casos i les altes quasi s'igualen en xifres en una jornada amb 24 morts en la Comunitat

Els nous casos i les altes quasi s'igualen en xifres en una jornada amb 24 morts en la Comunitat
  • En les últimes hores s'han registrat 217 nous positius en *coronavirus i 224 altes de pacients

La pandèmia del coronavirus sembla va aplanando el seu impacte en la Comunitat a un ritme lent però segur, si ahir coneixíem que més de la meitat dels contagiats ja s'havien curat aquest dissabte les xifres ens deixa un equilibri entre els nous positius i les altes registrades.

Així, segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, en les últimes hores s'han registrat 217 nous casos a les províncies valencianes, 24 defuncions i 224 noves altes.

Per províncies, la més afectada pels nous casos ha sigut Castelló amb 118 pacients, seguida de València amb 57 i Alacant amb 42. També per províncies però en relació a les altes, 115 s'han produït a València, 57 a Alacant i 52 a Castelló.

Des de l'inici de la crisi sanitària, en la Comunitat s'han detectat 11.123 contagis dels quals 1.172 han mort i altres 6.033 han superat la batalla contra el virus.

Residències

El COVID-19 s'ha acarnissat amb les residències de majors on els casos positius i el nombre de defuncions continua augmentant. En aquests moments, hi ha 33 centres amb casos positius.

A més, dels 24 morts registrats en l'última jornada Sanitat ha detallat que 16 corresponen a residents en aquests centres de majors encara que no s'ha precisat la província on han tingut lloc.

Pujar