elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El turisme familiar i esportiu es donen cita a Oropesa aquest 2019

Oropesa presenta en FITUR su oferta de turismo familiar
Oropesa presenta en FITUR su oferta de turismo familiar

    El 80% del turisme que rep Oropesa cada any és nacional, i és per això que amb l'objectiu de desestacionalizar la temporada i atraure les famílies fins a les seues costes s'ha presentat en la Fira Internacional de Turisme FITUR una nova programació per a turística per a enguany 2019.

    En declaracions a elperiodic.com l'alcalde Rafael Albert ha explicat aquest objectiu i l'ús dels esdeveniments esportius que es farà per a aconseguir-lo: “Un any més estem ací en FITUR. Volem potenciar el turisme familiar, al juliol i agost ve moltíssima gent però la intenció és desestacionalizar la temporada i per a això apostem per l'esport” ha afirmat.

    Des de fa uns anys la política turística d'Orpesa ha estat encaminada a potenciar aquest turisme familiar, i pel que tant des de l'Ajuntament com des de les empreses turístiques s'han dut a terme iniciatives en aquest sentit: "La major part de les activitats organitzades tant per l'Ajuntament com per les empreses turístiques estan enfocades a aquest públic i estan donant resultats molt positius".

    Pla turístic per al 2019 

    La fira de Madrid ha sigut l'escenari triat pels representants d'Orpesa per a donar a conéixer les novetats per a aquest. Entre les novetats destaca la celebració del Mediterranean Epic i la presentació de la nova guia turística. 

    Pel que fa a l'esdeveniment esportiu Mediterranean Epic, la regidora d'Esports, Sonia Bellés, ha anunciat que se celebrarà el pròxim 14 de febrer i es prolongarà fins al dia 17 d'aqueix mateix mes. Gràcies a la participació d'al voltant de 800 esportistes i de tots els afeccionats que s'acostaran fins al municipi castellonenc s'espera aconseguir una important repercussió mediàtica i turística. “Haver passat de categoria S3 a S1 significa que ens hem posicionat dins de les millors proves a nivell internacional. En un sol any hem batut tots els rècords” ha afirmat la responsable d'esports durant la presentació. 

    D'altra banda, una de les novetats més importants que ofereix Orpesa per a enguany és la nova guia turística en la qual porten treballant des de fa mesos. L'objectiu d'aquesta guia és presentar al municipi com una destinació familiar en el qual les platges, l'oci i els esdeveniments que es duen a terme en el li converteixen en una opció immillorable.

     Es tracta d'un element molt visual que, sota el lema 'Platges, Història, Naturalesa... Mediterrani', està acompanyat d'un codi *QR que redirigeix al visitant al portal turístic per a conéixer més en profunditat la destinació. Aquesta nova guia és la primera fase d'un projecte que veurà la seua continuació amb la presentació d'unes fitxes que serveixen per a donar suport a el contingut de la mateixa i que, de manera molt pràctica, mostraran els aspectes i recursos turístics més rellevants d'Orpesa .

    Pujar