Diumenge 19 de Agost de 2018

La Mancomunitat mostra al sector el potencial del cicloturisme

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Turismo -  general
07/03/2018 | elperiodic.com  

La Mancomunitat mostra al sector el potencial del cicloturisme

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El departament de turisme de la Mancomunitat, a més de promocionar la comarca, realitza una sèrie de cursos de formació per al sector com el que se celebra ahir i hui de vesprada al voltant del cicloturisme i les seues necessitats impartit pel dissenyador del Roda la Vall, Jordi Salarich. Unes sessions impartides pel creador de Roda la Vall, les rutes cicloturístiques de la Vall d'Albaida. Com explica el president de la Mancomunitat i responsable de l'àrea, Vicent Gomar, «la creació d'infraestructura i promoció que ens permet el Pla de Competivitat turística s'ha d'acompanyar de la formació del personal que s'hi dedique perquè el factor humà i empresarial és clau en el desenvolupament de qualsevol sector econòmic».

Eixa és, precisament, la línia del següent curs de formació turística que s'oferix en col·laboració amb el CdT: "Contagia la teua hospitalitat". Se celebrarà en dues sessions el 25 i 26 d'abril de matí, dimecres adreçat al sector privat, com ara allotjaments, restaurants, museus, cellers, empreses de la industria turística; i dijous al públic: agents de desenvolupament local, tècnics de turisme, personal de l'administració o associacions. Un taller adreçat a remarcar el caràcter obert, inclusiu i amigable de la gent de la Vall d'Albaida en línia amb la hospitalitat mediterrània per tal de millor el servici als turistes i els ciutadans.

A més, el pròxim 12 de març a les 17 hores en la seu de la Mancomunitat se celebrarà una jornada per a presentar el programa d'impuls al producte de turisme experiencial que es posarà en marxa amb la tercera anualitat del Pla de Competitivitat de la Vall d'Albaida, seguint el camí iniciat en la reunió del passat mes de gener amb la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL) per tal de crear un catàleg d'activitats turístiques basades en la tradició agrícola, artesanal i industrial de la comarca.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil