Diumenge 19 de Agost de 2018

Sueca contractarà sis persones majors de 55 anys amb el Pla d'Ocupació de la Diputació

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Empleo -  general
22/12/2017 | elperiodic.com  

Sueca contractarà sis persones majors de 55 anys amb el Pla d'Ocupació de la Diputació

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Ajuntament de Sueca s'ha adherit a la nova convocatòria del Pla d'Ocupació de la Diputació de València dirigida a persones majors de 55 anys en situació de desocupació amb l'objectiu d'alleujar la seua situació laboral amb vista a la jubilació. Això permetrà al consistori contractar sis persones, durant sis mesos, a jornada completa.

L'Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de València per implantar el pla d'ocupació en el municipi per import de 43.503,43€ i, d'altra banda, destinarà també una aportació municipal de 10.193,09 € per al desenvolupament del programa.

Els perfils i places demandades són les següents: dos places de telefonista, dos d'ordenança i altres dos de conserge. El procés de selecció es realitzarà mitjançant la presentació d'oferta d'ocupació en el Servef de Sueca i els interessats hauran d'estar inscrits abans del divendres 19 de gener.

Des del consistori s'ha remarcat l'objectiu social del programa dedicat a un sector de la població que ha resultat especialment castigat per la crisi, lligat a l'atur de llarga durada i vulnerable en la fase prèvia a una jubilació en la qual poden veure clarament minorada la quantia de la seua pensió.

Sueca ha estat la segona localitat de la Ribera en dotació. El municipi percebrà per part de la Diputació de València una nova aportació, en el primer trimestre de 2018, per a la continuïtat d'este programa bianual que es desenvoluparà entre finals de 2017 i el 2018.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil